Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

Δείτε τις αποδόσεις του κυριακάτικου ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, καθώς και τα τελευταία νέα των ομάδων στο koubanezos.gr.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (20:30) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των Play off του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Πάμε αναλυτικά να δούμε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ προγνωστικά.

Αμφότερες είχαν ευρωπαϊκές μάχες μεσοβδόμαδα, με τον Ολυμπιακό να ξεπερνάει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε μετά τη διαδικασία των πέναλτι και έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa Conference League. Από την άλλη μεριά, ο «Δικέφαλος» του Βορρά δεν τα κατάφερε στην Τούμπα και αποκλείστηκε από την Κλαμπ Μπριζ, αποχαιρετώντας όμως με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση και πλέον στρέφεται στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Οι δυο ομάδες δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των αγώνων τους στο Conference League, ωστόσο το μεταξύ τους ντέρμπι αυτή την αγωνιστική, αναμένεται να κρίνει πολλά για την εξέλιξη της κούρσας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 63 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην τρίτη θέση με 67 βαθμούς.

Τώρα η Stoiximan σε υποδέχεται με άχαστη προσφορά*!

1Χ2
2.123.603.35

 

Over 2,5Under 2,5
1.752.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις