Survivor: Σκάνδαλο με την απόφαση του Ατζούν!

Survivor: Σκάνδαλο με την απόφαση του Ατζούν!

Τρομερό σκηνικό από τον Άγιο Δομίνικο, με τον Ατζούν Αλιτζαλί να προχωράει σε μία απόφαση που έβαλε «φωτιά» ανάμεσα στους παίκτες του Survivor.

Το Survivor συνεχίζεται με έντονο ενδιαφέρον και ραγδαίες εξελίξεις, με τον Τζέιμς Καφετζή να περνάει μία οικογενειακή περιπέτεια, η οποία όμως φαίνεται να θεωρείται πως έχει λήξει, όμως τα φώτα πέφτουν σε μία… σκανδαλώδη απόφαση του Ατζούν Αλιτζαλί.

Συγκεκριμένα, μετά το πάρτι ένωσης, οι ψηφοφορίες άλλαξαν, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/04). Έτσι, οι γυναίκες των Διασήμων και των Μαχητών θα έχουν ασυλία για τις επόμενες δυο εβδομάδες, με την παραγωγή του ριάλιτι να δυσκολεύεται να δεχτεί την απόφαση αυτή.

Αυτή η κίνηση έγινε διότι αποχωρούσαν μόνο γυναίκες τα προηγούμενα επεισόδια από το παιχνίδι και στη συνέχεια απείλησαν με μαζική αποχή. Έτσι, οι επόμενες δυο αποχωρήσεις από το Survivor, θα είναι σίγουρα αρσενικού γένους.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις