«Σφαγή» Τερίμ με κορυφαίο ξένο όνομα!

«Σφαγή» Τερίμ με κορυφαίο ξένο όνομα!

Τop ξένος του Παναθηναϊκού φαίνεται πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, επειδή πολύ απλά ο Φατίχ Τερίμ… δεν τον βλέπει. Αν ειδικά οι «Πράσινοι» πάρουν πρωτάθλημα και ο Τούρκος τεχνικός παραμείνει, τότε θεωρείται από τώρα «τελειωμένος»!

Εξελίξεις υπάρχουν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς ήδη αρκετοί παίκτες σκέφονται το μέλλον και την ανανέωσή τους με το «τριφύλλι», με ένα μεγάλο όνομα ξένου παίκτη των «πρασίνων» να βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο.

Μετά από την έλευση του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της ομάδας, αρκετοί παίκτες έχασαν άμεσα τη θέση βασικού που είχαν στην ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κάποιοι άλλοι την ανέκτησαν.

Για παράδειγμα, ο Γεντβάι παίρνει πλέον σημαντικό ρόλο, ενώ ο Τζούρισιτς δεν βρίσκεται τόσο πολύ στα πλάνα του Τούρκου προπονητή, με αποτέλεσμα να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις μαζί του. Αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 ο Τζούρισιτς, θα αποφασιστεί στο τέλος της φετινής χρονιάς το μέλλον του με τα «πράσινα», εφόσον παραμείνει και ο κόουτς Τερίμ.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις