«Σκούπα» Μεντιλίμπαρ – Φεύγουν 10 παίκτες από τον Ολυμπιακό!

«Σκούπα» Μεντιλίμπαρ - Φεύγουν 10 παίκτες από τον Ολυμπιακό!

Τσουνάμι αποχωρήσεων αναμένεται αυτό το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Καλοκαίρι αλλαγών αυτό που έρχεται για τον Ολυμπιακό, με το ρόστερ να αλλάζει σε μεγάλο βαθμό! Για αρχή, υπάρχουν τα συμβόλαια των Φορτούνη, Μασούρα και Τζολάκη τα οποία λήγουν, όμως πρόθεση είναι να ανανεωθούν.

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι δανεικοί. Ποντένσε, Όρτα, Κάρμο και Αλεξανδρόπουλος κάνουν τη διαφορά στη φετινή ομάδα και ο Μεντιλίμπαρ θέλει να παραμείνουν. Ωστόσο, πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αξιοποιηθούν οι οψιόν: 17,5 εκατομμύρια για τον Κάρμο, 5 εκατομμύρια για Ποντένσε, 4,5 για Όρτα και 4 για Αλεξανδρόπουλο. Για τον Έλληνα χαφ, πολύ δύσκολα θα υπάρξει αγορά. Πιο πιθανός να είναι ένας νέος δανεισμός.

Επίσης, η οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ελ Καμπί αναμένεται να ενεργοποιηθεί, όπως και του Γιόβετιτς ύστερα από τις τελευταίες εμφανίσεις του. Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον των Μαρτίνς, Ρίτσαρντς και Άμπι.

Ποιοι όμως θα… χαιρετήσουν; Σίγουρος είναι ο εκτός πλάνων Καμαρά, ενώ και οι Ιμπόρα, Κίνι, Μπιανκόν, Καρβάλιο και Ελ Αραμπί δεν αναμένεται να συνεχίσουν στον Πειραιά. Απίθανο μοιάζει να παραμείνει ο δανεικός Καμπράλ, ενώ οι Βέζο και Ντόη που δεν υπολογίζονται προς το παρόν από τον Ισπανό κόουτς, μάλλον θα δουν την πόρτα της εξόδου.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις