ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Super Sunday με γκολ και φιλοξενούμενους στο 2.50

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Super Sunday με γκολ και φιλοξενούμενους στο 2.50

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Super Sunday με γκολ και φιλοξενούμενους στο 2.50

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Super Sunday με γκολ και φιλοξενούμενους στο 2.50

προγνωστικά στοιχήματος με παίκτη της Λεβερκούζεν στην εικόνα.

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος ποντάρει σε έξι σημεία στα προγνωστικά της Κυριακής με επιλογές παντού και μέχρι 2.50.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκοράρουν με συνέπεια

Καλησπέρα σε όλους. Blog Κυριακής με σούπερ επιλογές σε μία πραγματικά… super Sunday με πολλά πονταρίσματα σε αρκετά παιχνίδια, μιας και κρύβει πολλές ευκαιρίες και σε αρκετά μεγάλες τιμές. Δείγμα του σημείου που έχει φτάσει η χρονιά. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Ξεκινάμε νωρίς με τον αγώνα της Νάπολι με τη Φροζινόνε. Ο αγώνας αυτός είναι αρκετά σημαντικός και για τις δύο μίας και οι γηπεδούχοι παλεύουν για την είσοδο στην εξάδα ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού οπότε καίγονται για βαθμούς. Η εικόνα της παρέας του Οσιμέν στο πρόσφατο ματς με τη Μόντσα ήταν καλή, ωστόσο εντός έδρας φέτος βγάζει μεγάλο κόμπλεξ και μπορεί να δεχθεί γκολ από τον οποιοδήποτε.

Από την άλλη, σπουδαίο βαθμό πήρε η Φροζινόνε εντός έδρας με την Μπολόνια και πάει για ακόμα ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας. Πάντως αφέλεια έχουν και οι δύο θα ψάξουν το γκολ και γενικότερα η εικόνα τους είναι πολύ φιλική προς το αμφίτερμα. Κρατάμε λοιπόν στο 1.80.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Σασουόλο – Μίλαν

Συνέχεια με δύο μεσημεριανά ματς και πρώτη στάση στη Εμίλια Ρομάνα για το Σασουόλο – Μίλαν. Τελείως αδιάφορη η ομάδα του Πιόλι που θέλει να ρίξει το βάρος στο παιχνίδι με τη Ρόμα την Πέμπτη, ενώ οι γηπεδούχοι εάν δεν κερδίσουν ούτε σήμερα, θα βρεθούν με το ένα πόδι στη Serie B. Πάντως δεν δείχνουν τέτοια εικόνα, αμυντικά έχουν σοβαρά προβλήματα και άξιζαν να χάσουν από τη Σαλερνιτάνα. Έχουν λόγο να βρίσκονται εκεί κάτω ενώ φαίνεται πως υπάρχουν προβλήματα στα αποδυτήρια. Οι “ροσονέρι” μπορούν να βγάλουν αντίδραση και να κερδίσουν. Εξάλλου με νίκη παραμένουν ψηλά και στη δεύτερη θέση. Διπλό λοιπόν και… ζαριά αντίδρασης.

Παναθηναϊκός – Λαμία

Λίγο αργότερα στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Λαμία. Για ακόμα ένα ματς, παρά τη νίκη, η ομάδα του Τερίμ φανέρωσε προβλήματα αμυντικά ενώ εντυπωσίασε με την κυνικότητά της και φώναζε δυνατά για… πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι που ετοιμάζεται γιορτή στο γήπεδο. Δύσκολα δεν θα κερδίσει την πιο αδύναμη ομάδα της εξάδας, που στοιχηματικά βγάζει σταθερά Over 3,5. Όλα δείχνουν πως θα βγει ξανά και μάλιστα χωρίς κόπο, μιας και τα στοιχειώδη να γίνουν, τέσσερα γκολ θα μπουν. Αναμένεται βοήθεια και της Λαμίας αλλά θα κρατήσουμε το αμφίτερμα αφού πληρώνει και καλύτερα και καλύπτει τυχόν αναγούλες.

Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης

Συνεχίζουμε δυναμικά με τον αγώνα ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και στη Βέρντερ Βρέμης. Τεράστια αναμέτρηση, η Λεβερκούζεν με νίκη κλειδώνει τον τίτλο οπότε αναμένεται μικρό πάρτι στο γήπεδο. Φυσικά και υπάρχει ο επαναληπτικός με τη Γουέστ Χαμ, αλλά το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας που έχει περάσει τόσα πολλά, θα πανηγυριστεί όλη μέρα.

Οι φιλοξενούμενοι βέβαια είναι άνετοι και γενικότερα προκαλούν ζημιές εκεί που μπορούν. Σίγουρα σε μία φιέστα θα έχουν ρόλο κομπάρσου, ωστόσο βρίσκουν δίχτυα και μπορούν να εκμεταλλευτούν την χαλαρότητα των γηπεδούχων. Το αμφίτερμα πληρώνει αρκετά για τα δεδομένα της Γερμανίας οπότε θα πάρει ποντάρισμα.

Ίντερ – Κάλιαρι

Στα βραδινά ματς, η Ίντερ αντιμετωπίζει την Κάλιαρι σε ένα ματς που επίσης έχει χαρακτήρα γιορτής εάν και δεν είναι «φιέστα». Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς, θέλουν το αποτέλεσμα και ψάχνουν όποιον τρόπο μπορούν για να μείνουν φέτος στη κατηγορία. Η απουσία του Λαουτάρο θα δημιουργήσει θεματάκι στην επίθεση των γηπεδούχων, ενώ δεν εντυπωσιάζουν κατά γενική ομολογία και το μυαλό είναι στο καλοκαίρι. Η αρμάδα του Ρανιέρι ξέρει πως με αποτέλεσμα μπορεί να εξασφαλίσει σε ένα μεγάλο μέρος την παραμονή αυξάνοντας περισσότερο την απόσταση της από την ουρά. Θα στηρίξουμε την Κάλιαρι κρατώντας το διπλό +1,5 σε εξαιρετική τιμή για τα δεδομένα.

Λιόν – Μπρεστ

Τέλος, στη Γαλλία η Λιόν κοντράρεται με την Μπρεστ σε ένα ματς με ευρωπαϊκό ενδιαφέρον και για τις δύο. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Σαζ, έφυγε από την ουρά και κοιτάει πλέον ευρωπαϊκές θέσεις ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από σερί καλών αποτελεσμάτων και θέλουν τρίποντο για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση. Εντυπωσιακές και οι δύο ομάδες, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και βρίσκουν γκολ. Οπότε το αμφίτερμα έχει προτεραιότητα σε μία τιμή που είναι αποδεκτή.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
13:30
Νάπολι - Φροζινόνε
Goal/goal
1.80
BET: 30 units
Μονό
16:00
Σασουόλο - Μίλαν
2
1.80
BET: 30 units
Μονό
17:00
Παναθηναϊκός - Λαμία
Goal/goal
2.50
BET: 30 units
Μονό
18:30
Λεβερκούζεν - Βέρντερ Βρέμης
Goal/goal
2.05
BET: 30 units
Μονό
21:45
Ίντερ - Κάλιαρι
2 (+1,5)
2.50
BET: 30 units
Μονό
21:45
Λιόν - Μπρεστ
Goal/goal
1.82
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις