Stoiximan Super League – Αποδόσεις 5ης αγωνιστικής play off

Stoiximan super league play off και στην εικόνα υπάρχει η μπάλα της σούπερ λιγκ.

Δείτε αναλυτικά τις αναμετρήσεις και τις αποδόσεις για την 5η αγωνιστική των play off από το koubanezos.gr.

Stoiximan Super League

Η δράση συνεχίζεται με δύο και όχι τρία παιχνίδια στα play off της Stoiximan Super League, καθώς το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε λόγω των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στην Ευρώπη και στα προημιτελικά του Conference League. Έτσι, το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις, αυτές του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και της ΑΕΚ με τον Άρη, με «πράσινους» και «κιτρινόμαυρους» να αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για τα τρίποντα.

Στις 17:00 η ομάδα του Τερίμ θα επιχειρήσει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο, μια εβδομάδα μετά τη σημαντική νίκη με 0-2 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη, που την έφερε στο -2 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ. Βατός αντίπαλος η Λαμία, η οποία δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, ενώ προέρχεται και από σερί επτά ηττών, έχοντας το ρόλο του κομπάρσου στην έξτρα διαδικασία.

Στις 20:30, η ΑΕΚ, μια μέρα μετά τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια ζωής της, θα φιλοξενήσει τον Άρη, από τον οποίο αποκλείστηκε στο Κύπελλο και ο οποίος της στέρησε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια με το 3-3 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σίγουρα όχι απλό ματς για την Ένωση που βγάζει προβλήματα στα play off, όμως σωστό φαβορί κόντρα σε μια ομάδα που ζει και αναπνέει μόνο για τον τελικό του Κυπέλλου και δεν έχει κάποιο χειροπιαστό στόχο στο πρωτάθλημα.

Τώρα η Stoiximan σε υποδέχεται με άχαστη προσφορά*!

Ημερομηνία & ΏραΑγώνας1Χ2
Κυριακή 14 Απριλίου – 17:00Παναθηναϊκός – Λαμία1.167.6018.00
Κυριακή 14 Απριλίου – 20:30ΑΕΚ – Άρης1.226.5013.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις