Απίστευτη εξέλιξη με τον νεκρό Παντελή Παντελίδη

Απίστευτη εξέλιξη με τον νεκρό Παντελή Παντελίδη

«Ο θανάσιμος τραυματισμός προήλθε από μία…». Η αγωγή-μαμούθ που ζητάει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, 8 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Το ποσό των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ έφτασε η αγωγή της οικογένειας Παντελίδη, η οποία κατατέθηκε από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, μία από τις λάμες της κουπαστής προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του γνωστού τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας είπε στο Open: «Ο θανάσιμος τραυματισμός του Παντελίδη προέκυψε από μία μπάρα, η οποία εισήλθε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει».

«Σε κάθε Περιφέρεια, έχει την ευθύνη και για την κατασκευή και για την επίβλεψη και για τη συντήρηση. Η συγκεκριμένη μπάρα ήταν φθαρμένη, ήταν με βάση τις πραγματογνωμοσύνες που έχουμε κάνει, σε λάθος ύψος, εξείχε ένα σίδερο με αποτέλεσμα όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στο συγκεκριμένο σημείο, αντί να το κρατήσει η μπάρα, πέρασε στο αυτοκίνητο το σίδερο, σκοτώνοντας τον τραγουδιστή» πρόσθεσε ο δικηγόρος για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

«Το ένα σίδερο δεν ήταν στη θέση του, δεν ήταν ομοιόμορφα φτιαγμένη η κατασκευή. Δεν είναι, πάντως, η πρώτη που έχουμε ανάλογες περιπτώσεις και η ευθύνη, βάσει αρμοδιοτήτων, αλλάζει ανάμεσα στους Δήμους και στην Περιφέρεια» συνέχισε ο κ. Λύτρας.

«Είναι πάγια τακτική, ότι η Περιφέρεια ρίχνει την ευθύνη στους δήμους και τούμπαλιν» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, με την Περιφέρεια να απαντάει πως την ευθύνη την έχει ο Δήμος Αργυρούπολης.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις