Στέφανος Κασσελάκης: Άφησε άφωνο τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Στέφανος Κασσελάκης: Άφησε άφωνο τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Όσα είπαν στα backstage της συνέντευξης ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Νίκο Ευαγγελάτο για το σπίτι των 1,8 εκατομμυρίων ευρώ και όχι μόνο.

Παλαιότερα η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου είχε κάνει ειδικό αφιέρωμα στο πολυτελές σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, με τα γραφικά να τραβούν την προσοχή του κοινού. Ωστόσο, ο παρουσιαστής τελικά πήγε στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για μια συνέντευξη.

Στην εκπομπή στις 12/4 προβλήθηκαν πλάνα backstage, στα οποία ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε το χιούμορ του, ενώ ξεχώρισε η σκυλίτσα Φάρλεϊ:

Σ. Κασσελάκης : ‘Ωπα πάει δεξιόστροφα δεν μου αρέσει αυτό.

Ν. Ευαγγελάτος : Την έχετε εκπαιδεύσει να δίνει σόου.

Σ. Κασσελακης : Είναι η ιδιοκτήτρια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια και για το πόσο κόστισε το σπίτι.

Ν. Ευαγγελάτος: Πόσο κάνει;

ΣΚασσελακης : 1,8 εκατομμύρια € που έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά στη ζωή μου .Όλα έχουν φορολογηθεί στις ΗΠΑ .Αυτές οι βλακείες περί Ντέλαγουερ να ξέρεις είναι βλακείες γιατί φορολόγησε ως εταιρεία εκεί που δραστηριοποιείτε η εταιρεία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πει πως ανέκαθεν με τον Τάιλερ ήταν άνθρωποι του κέντρου, επομένως έχει μάθει να αντιμετωπίζει με χαμόγελο το κυκλοφοριακό κομφούζιο.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις