Stoiximan Super League – Αποδόσεις 4ης αγωνιστικής play out

Stoiximan Super League – Αποδόσεις 4ης αγωνιστικής play out

Δείτε αναλυτικά τις αναμετρήσεις και τις αποδόσεις για την 4η αγωνιστική των play out από το koubanezos.gr.

Stoiximan Super League

Η Stoiximan Super League συνεχίζεται με τα play-out και την τρίτη συγκλονιστική αγωνιστική στη μάχη της παραμονής. Και τα τέσσερα ματς έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οπότε πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Στο παιχνίδι που ξεκινάει την ημέρα, ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ (15:00), με τις δυο ομάδες να είναι πιο «άνετες» βαθμολογικά για το στόχο της παραμονής τους στην κατηγορία. Η ομάδα των Σερρών προέρχεται από ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο, ενώ με νίκη θέλουν να συνεχίσουν οι Κρητικοί μετά την άνετη επικράτησή τους απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγο αργότερα (17:30), ο Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο, με την ομάδα της Μανγησίας να είναι αυτή που έχει ισχυρό κίνητρο για τη νίκη, καθώς βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Το σύνολο του Χρήστου Κόντη διανύει εξαιρετική περίοδο τα τελευταία ματς και θέλει να παραμείνει στην ίδια τροχιά.

Στις 19:30, γίνεται σέντρα στα Γιάννινα, με τον ΠΑΣ να αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα άρκως κομβικό παιχνίδι για τους Ηπειρώτες. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν βαριά εκτός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ και ψάχνουν την αντίδραση που θα τους κρατήσει «ζωντανούς» στο κυνήγι της παραμονής, ενώ οι Αρκάδες αν και ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα τους από την Κηφισιά, είναι πιο άνετοι βαθμολογικά.

Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας (13/04) ολοκληρώνεται με το ντέρμπι ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Παναιτωλικό. Αμφότερες οι ομάδες παλεύουν στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού, με το σύνολο από τα βόρεια προάστια να προέρχεται από μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τα «καναρίνια» θέλουν να αντιδράσουν μετά τη γκέλα στην έδρα τους κόντρα στο Βόλο.

Τώρα η Stoiximan σε υποδέχεται με άχαστη προσφορά*!

Ημερομηνία & ώρα           Αγώνας                1                 Χ                2
Σάββατο 13 Απριλίου 15:00Πανσερραϊκός – ΟΦΗ2.323.103.05
Σάββατο 13 Απριλίου 17:30Βόλος – Ατρόμητος1.913.303.95
Σάββατο 13 Απριλίου 19:30ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης2.373.102.95
Σάββατο 13 Απριλίου 20:00Κηφισιά – Παναιτωλικός              2.273.153.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις