ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Φαβορί με πάθος για νίκη και το 5.78

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Φαβορί με πάθος για νίκη και το 5.78

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Φαβορί με πάθος για νίκη και το 5.78

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Φαβορί με πάθος για νίκη και το 5.78

Προγνωστικά bundesliga και premier league με τον Μπρούνο Φερνάντες στην εικόνα.

Πιστός στις μεγάλες αποδόσεις, ο The Magician αναλύει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από την Ευρώπη, βγάζοντας λαβράκια.

Προγνωστικά: Όλα για την νίκη

Καλημέρα σας. Μετά από πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις στην Ευρώπη, ερχόμαστε στο αγαπημένο μας Σαββατοκύριακο, με τα πρωταθλήματα σε πλήρη δράση. Μαζί τους βγάλαμε μεγάλες αποδόσεις με υψηλές πιθανότητες επαλήθευσης. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά bundesliga, premier league κι όχι μόνο!

Προγνωστικά bundesliga

Εκκίνηση με προγνωστικά bundesliga. Η Λειψία δέχτηκε με χαρά την ήττα της Μπορούσια Ντόρτμουντ την προηγούμενη αγωνιστική και με την νίκη της σκαρφάλωσε στην ισοβαθμία, στην τέταρτη θέση.  Επικράτησε εύκολα μέσα στην Φράιμπουργκ με 4-1, επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη, με τέσσερις νίκες και θα προσπαθήσει με νύχια και δόντια να διατηρηθεί εκεί, στην τετράδα του Champions League. Η Βόλφσμπουργκ πάει από το κακό στο χειρότερο. Νίκησε τέλος Μαρτίου (μετά από τρεις μήνες και βάλε), αλλά την προηγούμενη αγωνιστική πάλι παρουσίασε άσχημο πρόσωπο. Δέχτηκε τρία τέρματα εντός από την Γκλάντμπαχ (ήττα 3-1) για να πέσει στην 14η θέση, στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού. Δύσκολο το σενάριο να κόψει βαθμούς από τους γηπεδούχους που καίγονται για την νίκη. Παρατεταμένο ντεφορμαρισμα που δεν αναμένεται να αλλάξει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σημείο: Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν από την αρχή. Επιλογή ο άσος και over 2,5 και over 5,5 κόρνερ για την Λειψία, με απόδοση 2.57 στην Stoiximan.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Απαραίτητο διπλό

Πάμε Ελβετία. Δεν μπορούν να σταυρώσει νίκη η Γκρασχόπερς με το αρνητικό σερί να φθάνει πλέον τους επτά αγώνες (0-2-5). Εντός έδρας παλεύει όλα τα παιχνίδια της, έχοντας συγκεντρώσει εκεί τους 21 από τους 30 βαθμούς της. Προτελευταία στην βαθμολογία, κατέχει τώρα θέση μπαράζ παραμονής και χρειάζεται άμεσα πόντους για να σώσει την κατηγορία. Μόλις μια φορά σε 15 εντός έδρας αγώνες δεν παραβιάστηκε η εστία της. Η Λουγκάνο μετά από έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας (2-2) με την 5η Βιντερτουρ. Αν και προηγήθηκε στο 83′, στο επόμενο λεπτό κατάφερε να δεχθεί τέρμα. Η διαφορά της από την κορυφή είναι στους έξι βαθμούς και θα ήταν ατόπημα να χάσει σήμερα. Αποτελεί την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα σε συγκομιδή βαθμών. Εντούτοις όμως δεν εμπιστεύομαι την αμυντική της λειτουργία.

Σημείο: Επιλογή το Χ2 και goal/goal στο 2.15 της Stoiximan.

Προγνωστικά Premier League: Χρειάζεται και λίγο εγωισμός

Πάμε στα προγνωστικά premier league. Η Μπόρνμουθ έσωσε την κατηγορία χάρη σε έναν καταπληκτικό Νοέμβριο – Δεκέμβριο, όπου είχε επτά νίκες και μια ισοπαλία σε οχτώ παιχνίδια. Έκτοτε κυμαίνεται προς το μέσον της βαθμολογίας, κάνοντας ουσιαστικά συντήρηση. Δίχτυα βρίσκει σε σταθερή βάση, ενώ προβληματίζει έντονα τις μικρομεσαίες ομάδες. Το αρνητικό της είναι πως αν δεχθεί πίεση από τους αντιπάλους, αργά ή γρήγορα θα υποπέσει σε λάθος που θα στοιχίσει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έκτη στην βαθμολογία, στο -11 από την πέμπτη θέση και με ματς λιγότερο. Στα δέκα τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει εννέα goal/goal, δείχνοντας πρωτίστως τα προβλήματα στην άμυνα. Επιθετικά έχει ρυθμό, αμυντικά όμως είναι πλήρως αναξιόπιστη. Μεγαλύτερο κίνητρο για νίκη έχουν οι φιλοξενούμενοι, που χρειάζονται νίκη ψυχολογίας εν όψει συνέχειας.

Σημείο: Ακόμη και το over 3,5 πληρώνει λίγο. Κρατάω το Χ2 και over 2,5 απόδοσης 2.45 στην Stoiximan.

Ψέματα τέλος

Πάμε στα δικά μας. Ο ΠΑΣ Γιάννενα έμεινε με δέκα παίχτες στο Ηράκλειο και η σεμνή τελετή έλαβε γρήγορα τέλος. Ήττα με 4-0 και το σημερινό ματς, κρίνεται ως τελικός. Ουραγός στην βαθμολογία και με ένα πόντο μέχρι στιγμής στους τρεις αγώνες των play out. Η σωτηρία, μετά την νίκη της Κηφισιάς, πήγε στους έξι βαθμούς, όποτε οι τρεις βαθμοί κρίνονται απαραίτητοι. Ο Αστέρας Τρίπολης, ξεκίνησε τα play out με τρεις ήττες, δεχόμενος από δύο τέρματα. Ίσως η τελευταία εντός έδρας απέναντι στην Κηφισιά να πόνεσε περισσότερο, καθώς στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Είχε ως στόχο την πρώτη εξάδα αλλά στο νήμα έμεινε εκτός. Μπορεί να μην σκέφτονται ακόμα τις διακοπές, αλλά το κίνητρο των γηπεδούχων δεν το έχουν.

Σημείο: Δεν ξέρω αν θα κερδίσει εν τέλει ο ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά γνωρίζω ότι οι ποδοσφαιριστές του θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά. Κρατάω να σκοράρει ο ΠΑΣ Γιάννενα over 1,5 γκολ με απόδοση 2.55 στην Stoiximan.

Προγνωστικά bundesliga: Με οδηγό τα γκολ

Κλείνω με προγνωστικά bundesliga. Η Στουτγάρδη πέρυσι προσπαθούσε να σώσει την κατηγορία και φέτος οδεύει για Champions League. Πήρε διπλό στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, αν και δέχθηκε πολλές φάσεις για γκολ. Πλέον ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με την Μπάγερν Μονάχου στους 60 βαθμούς. Βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση με σερί 8-2-0 στα δέκα τελευταία. Επίθεση που σκοτώνει εντός έδρας με 40 γκολ ενεργητικό σε 14 ματς. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι στην έκτη θέση, στο -11 από την τετράδα και στο +6 από την έβδομη. Κάπου εκεί θα τερματίσει καθώς δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική για το κάτι παραπάνω, στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Στα έξι εναπομείναντα ματς παίζει με τις τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας! Οπότε δεν την περιμένω αδιάφορη. Απεναντίας μπορεί να απειλήσει πολλές φορές και να σκοράρει.

Σημείο: Έφυγα από τον άσο που κραυγάζει από χιλιόμετρα και κράτησα σε Bet builder στη Stoiximan, το over 2,5 και over 4,5 κόρνερ η Στουτγάρδη με απόδοση 2.27.

Καλή επιτυχία!

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Combo
16:30
Λειψία - Βόλφσμπουργκ
1 & over 2,5 & over 5,5 κόρνερ Λειψία
2.57
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 5.26
19:00
Γκρασχόπερς - Λουγκάνο
Χ2 & goal/goal
2.15
19:30
Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χ2 & over 2,5
2.42
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 5.78
19:30
ΠΑΣ Γιάννενα - Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννενα over 1,5
2.55
19:30
Στουτγκάρδη - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Over 2,5 & Over 4,5 κόρνερ Στουτγάρδη
2.27
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις