Τέλος εποχής για το Survivor…

Τέλος εποχής για το Survivor...

Τέλος εποχής στο Survivor, με τον Γιώργο Λιάνο να το ανακοινώνει στους παίκτες και στον Άγιο Δομίνικο να επικρατεί ένα μικρός χαμός.

Το Survivor συνεχίζεται με τρομερές εξελίξεις. Η Άιρα αποχώρησε από το παιχνίδι και έτσι δεν πρόλαβε την ένωση που θα γίνει ανάμεσα στις δυο ομάδες και γενικότερα τη νέα εποχή που ξεκινάει στο φετινό κύκλο.

Η παραγωγή του ριάλιτι αποφάσισε ένα μικρό τέλος εποχής για το Survivor, καθώς έχει προβληματιστεί με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Οι παίκτες που δεν είναι καλοί αγωνιστικά παραμένουν μέσα και στην τρίτη και τέταρτη ασυλία βρίσκονται παραπάνω από τους μισούς παίκτες, με αποτέλεσμα να θέλει αλλαγές η παραγωγή του παιχνιδιού.

Όταν έχει κλειδώσει το γυναικείο φύλο, παίκτες που είναι αδύναμοι αγωνιστικά όπως είναι οι Χριστόφος Ταξίδης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Θοδωρής Τουρκογέωργος, έχουν αυτόματα ασυλία και έτσι γίνονται αδιάφοροι. Έτσι, το Survivor αναμένεται να αποκτήσει μικτές υποψηφιότητες.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις