Προβάδισμα η έδρα στο ΣΕΦ

προγνωστικά euroleague με τον Φαλ του Ολυμπιακού στην εικόνα.

Προγνωστικά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε αλλά και επιλογή από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας έχει σήμερα ο Χοσέ.

Προγνωστικά 2η Γερμανίας – Γκρόιτερ Φιρτ – Καϊζερσλάουτερν

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται πλέον η ομάδα του Φούνκελ. Πάλεψε μέσα στο Αμβούργο η Καϊζερσλάουτερν αλλά πληγώθηκε απο την άμυνα της. Κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό η φιναλίστ του Κυπέλλου, για αυτό καλείται να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της βαθμολογικά αδιάφορης πλέον Γκρόιτερ Φιρτ. Τα προγνωστικά 2ης Γερμανίας δείχνουν… δεξιά στο σετ. Μείνετε όμως εδώ, παρακάτω έχουμε και προγνωστικά Euroleague!

Το κίνητρο θα πάρει τη στήριξη μας με το διπλό σε dnb να κινείται στο 2.05.

Προγνωστικά Euroleague: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Μεγάλο ματς στο ΣΕΦ, που μας ξυπνά μνήμες απο τα περσινά play off. Ο νικητής σήμερα θα τερματίσει σίγουρα πέμπτος, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν μια συγκυρία αποτελεσμάτων για να πάρουν και το πλεονέκτημα έδρας. Με σημαντικές απουσίες στη ρακέτα η Φενέρμπαχτσε, ερχόμενη και απο δύο σερί ήττες στα ματς με την Εφές.

Η έδρα παίρνει ποντάρισμα με άσο και -3,5 χάντικαπ σε απόδοση 1.87.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
19:30
Γκρόιτερ Φιρτ - Καϊζερσλάουτερν
2 dnb
2.05
BET: 15 units
Μονό
21:15
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
1 (-3,5)
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις