Βόμβα: Αυτόν θα φέρει ο Γιαννακόπουλος, αν φύγει ο Ναν!

Βόμβα: Αυτόν θα φέρει ο Γιαννακόπουλος, αν φύγει ο Ναν!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχεδιάζει το ρόστερ για τη νέα σεζόν και προτεραιότητά του είναι η παραμονή του Κέντρικ Ναν. Αν όχι, θα πυροδοτήσει βόμβα μεγατόνων!

Παρά το γεγονός πως η σεζόν βρίσκεται στο πιο κομβικό της σημείο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα του συλλόγου και ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό του ρόστερ.

Μετά τις ανανεώσεις των Τζέριαν Γκραντ και Μάριους Γκριγκόνις, σειρά έχει ο Κέντρικ Ναν. Η «πράσινη» ΚΑΕ του έχει κάνει ήδη πρόταση που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ απολαβές σε δυο χρόνια και το «τριφύλλι» αναμένει την απάντηση του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Ναν πάντως έχει στο μυαλό του και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ωστόσο εάν αποχωρήσει τότε ο Εργκίν Αταμάν θα δυσκολευτεί στην εύρεση του αντικαταστάτη του, καθώς η αγορά είναι πολύ περιορισμένη. Ελεύθεροι μένουν το καλοκαίρι βέβαια παίκτες όπως είναι ο Μάικ Τζέιμς και ο Σέιν Λάρκιν, με τον Παναθηναϊκό να εξετάζει και την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος έχει όμως κλειστό συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και αν θελήσει να αποχωρήσει, υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης σαν επιλογή για τον ίδιο, καθώς είναι και κάτοχος του ισπανικού διαβατηρίου.

Οι «πράσινοι» θα αναγκαστούν να βρουν λύσεις και από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με τον Σβι Μιχάιλιουκ να αποτελεί καλή επιλογή, καθώς αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Μπόστον Σέλτικς. Στην Ευρώπη μάλιστα ενδέχεται να επιστρέψει και ο Εβάν Φουρνιέ, καθώς όπως όλα δείχνουν ο κύκλος του στο ΝΒΑ κλείνει και θα απασχολήσει πολλές ομάδες της Eυρώπης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το φετινό καλοκαίρι πραγματοποίησε μεγάλη επένδυση στον Παναθηναϊκό, φέρνοντας παίκτες με ακριβά συμβόλαια και θα προσπαθήσει να το επαναλάβει και τη νέα χρονιά, ξεκινώντας από την ανανέωση του Κέντρικ Ναν, αφού δείχνει να ταιριάζει με το κλίμα και την ομάδα.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις