«Τρόμαξε» το διαδίκτυο: Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ (ΦΩΤΟ)

«Τρόμαξε» το διαδίκτυο: Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ (ΦΩΤΟ)

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πάντα ακομπλεξάριστη. Ανεβάζει φωτογραφίες στα social χωρίς μακιγιάζ και ρετούς. Έτσι έκανε ξανά, εκπλήσσοντας αρκετούς θαυμαστές της.

Το πρωί της Τετάρτης (10/04), η γνωστή και έμπειρη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία χωρίς επεξεργασία και το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ, κάτι που συνηθίζει εδώ και αρκετό καιρό να κάνει, στέλνοντας μήνυμα για την «καλημέρα» της.

Απαθανατίζοντας τον εαυτό της σε μία selfie, η Μενεγάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας με χιουμοριστικό τρόπο: «Αυτό θα πει με την τσίμπλα στο μάτι! Καλημέρα σας». Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, η γνωστή παρουσιάστρια είχε επαναλάβει το ίδιο και το πρωί της Τρίτης (02/04), ποζάροντας ξανά χωρίς μακιγιάζ.

Είναι γνωστό μάλιστα πως η έμπειρη τηλεπερσόνα χρησιμοποιεί αρκετά τα social media της και πρόσφατα δημοσίευσε και μία φωτογραφία με τον 21χρονο γιό της.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις