ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ραντεβού με την ιστορία και το 17.68!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ραντεβού με την ιστορία και το 17.68!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Ραντεβού με την ιστορία και το 17.68!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ραντεβού με την ιστορία και το 17.68!

Προγνωστικά conference league & europa league με τον ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Προγνωστικά Πέμπτης με Europa και Conference League από τον The Magician, συνδυάζοντας υψηλές αποδόσεις για μέγιστο κέρδος.

Προγνωστικά Conference League: Οδηγός μας τα γκολ

Καλημέρα σας. Πρώτα απ’ όλα, καλή επιτυχία σήμερα στις ελληνικές ομάδες. Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και το μέγεθος των αντιπάλων δεν είναι απαγορευτικό να μιλάμε για πρόκριση. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Conference League καθώς υπάρχουν κι άλλοι, πολύ ενδιαφέροντες αγώνες.

Εκκίνηση από το Φάληρο. Ο Ολυμπιακός μετά από μια μεγαλειώδη εκτός έδρας εμφάνιση, προκρίθηκε απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στα προημιτελικά. Όποτε αγωνίζεται στην Ευρώπη, εντός έδρας εμφανίζεται εμφανώς καλύτερος. Μπορεί να απέφυγε τα θηρία της διοργάνωσης στην κλήρωση, αλλά και οι Τούρκοι χρειάζονται προσοχή. Άλλωστε το 1-4 από την Μακάμπι αποτέλεσε το ιδανικότερο μάθημα. Επιβάλλεται να βρει σκορ πρόκρισης, όποτε τον περιμένω προσεχτικά επιθετικό.

Η Φενέρμπαχτσε είναι σε τρομερή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα σε 31 αγώνες έχει 26-4-1, ενώ σε 15 εκτός έδρας ματς, μετράει 14 νίκες και μία ισοπαλία. Η συνεχιζόμενη κόντρα με την Γαλατάσαραϊ, την έχει οδηγήσει να παίζει συνεχώς στα κόκκινα και για την νίκη από το πρώτο λεπτό. Φυσικά έχει κάνει και άσχημες εμφανίσεις στον όμιλο του Conference League, όπου συμμετείχε. Ήττα με 2-0 στην Λουντογκόρετς και 6-1 στην Νόρζελαντ. Πολύ επικίνδυνη ομάδα, που αναμένω να βρει ευκαιρίες για να σκοράρει σήμερα.

Σημείο: Το όνομα του ενός δεν τρομάζει τον άλλον. Θα κρατήσω το over 3,5 με απόδοση 3.00 στην Stoiximan.

Στο ντέρμπι της Ιταλίας

Η Μίλαν έμεινε τρίτη στο Champions League και συνέχισε στο Europa League. Τρέχει ένα νικηφόρο σερί επτά αγώνων σε Ιταλία και Ευρώπη, με την επιθετική της λειτουργία να παίρνει άριστα. Αμυντικά δεν βρίσκεται στις καλύτερες θέσεις της κατηγορίας, αλλά η επιθετική γραμμή, τη βγάζει σε κάθε αγώνα ασπροπρόσωπη. Τελευταία φορά που δε βρήκε δίχτυα το ημερολόγιο έλεγε 4 Νοεμβρίου 2023! Η Ρόμα ολοκλήρωσε στην δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa League, αποκλείοντας δύσκολα στην συνέχεια την Φέγενορντ στα πέναλτι, ενώ ευκολότερα την Μπράιτον. Στο πρωτάθλημα είναι επτά αγωνιστικές αήττητη και κυνηγάει την τετράδα. Επί ημερών Ντε Ρόσι στον πάγκο, η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά, έχει βρει επιθετικό ρυθμό, η ψυχολογία είναι ψηλά και από σήμερα θα κυνηγήσει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση.

Σημείο: Κρατάω το over 2,5 με απόδοση 2.15 στην Stoiximan.

Μοιάζουν οι δυο ομάδες

Πάμε Βέλγιο. Η Κλαμπ Μπριζ είναι σταθερά μια από τις 3-4 μεγάλες δυνάμεις της χώρας. Κέρδισε 3-1 την Άντερλεχτ για το πρωτάθλημα, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή στους πέντε βαθμούς. Τερμάτισε πρώτη από τον όμιλο της στο Conference League. Στους 16 ηττήθηκε με 2-1 στο πρώτο ματς στην έδρα της Μόλντε, αλλά επικράτησε με 3-0 στην Μπριζ, περνώντας έτσι στα προημιτελικά. Από τα τέλη Ιουλίου όταν ξεκίνησε στα προκριματικά, έδωσε 14 ευρωπαϊκούς αγώνες, σκοράροντας στους 13 ενώ σε πέντε δεν δέχτηκε γκολ. Πολύ συγκροτημένη ομάδα, που εκμεταλλεύεται σε μεγάλο βαθμό την έδρα της.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε και αυτός μέχρι στιγμής 14 ευρωπαϊκούς αγώνες, με δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Όπως και η σημερινή του αντίπαλος, ολοκλήρωσε πρώτος στον όμιλο του. Το χαρακτηριστικό είναι ότι δέχτηκε τέρμα και στους έξι αγώνες του ομίλου του, όπως και στους δύο με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην φάση των 16, με επτά goal/goal και over 2,5. Δεμένο το σύνολο του Λουτσέσκου από την αρχή της σεζόν, παρουσιάζει πολύ ποιοτικό αγωνιστικό πρόσωπο, έχοντας πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές. Φυσικά και μπορεί να σκοράρει, αλλά χρειάζεται προσοχή στην άμυνα του καθώς δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει το μηδέν.

Σημείο: Πρώτη επιλογή το goal/goal και over 2,5 στο 2.18 και δεύτερη πιο ρισκαδόρικη, λόγω υψηλής τιμής, το Χ2 και over 2,5 με απόδοση 5.20 στην Stoiximan.

Ώρα για θέαμα

Κλείνω τα σημερινά προγνωστικά με Europa League. Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη (2-2) στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει πλέον μαζί στην κορυφή την Άρσεναλ. Σκοράρει κατά ριπάς, αλλά δέχεται τέρματα σε σταθερό ρυθμό. Μάλιστα στα τελευταία δέκα του πρωταθλήματος, εννέα φορές παραβιάστηκε η εστία της, όπως και έξι φορές στα οχτώ ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά η κατάσταση πλέον έχει σοβαρέψει. Η Αταλάντα δεν είναι αμελητέα ομάδα. Είναι αήττητη στα φετινά ευρωπαϊκά ματς, ενώ στους 16 απέκλεισε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πολύ επιθετική ομάδα, μόλις σε τέσσερα ματς από τα 30 του πρωταθλήματος δεν έχει σκοράρει. Αντίθετα η άμυνα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και την κρατάει στην 6η θέση της βαθμολογίας, χαμηλότερα δηλαδή από το επιθυμητό.

Σημείο: Δεν πήγαν για τουρισμό οι Ιταλοί. Κρατάω το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 2.60 και στο δελτίο του ρίσκου θα προσθέσω να σκοράρει πρώτη η Αταλάντα στον αγώνα, στο 3.40 της Stoiximan.

Καλή επιτυχία.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 6.45
19:45
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Over 3,5
3.00
22:00
Μίλαν - Ρόμα
Over 2,5
2.15
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 5.66
22:00
Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
Goal/goal & over 2,5
2.18
22:00
Λίβερπουλ - Αταλάντα
Goal/goal & over 3,5
2.60
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 17.68
22:00
Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
Χ2 & over 2,5
5.20
22:00
Λίβερπουλ - Αταλάντα
Αταλάντα πρώτο γκολ
3.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις