Survivor 2024 spoiler 09/04 – Μεγάλη ανατροπή!

Survivor 2024 spoiler 09/04 - Μεγάλη ανατροπή!

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Η μάχη ανάμεσα σε διάσημους και μαχητές για την τρίτη ασυλία αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα, με την Άιρα και τον Θοδωρή να βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Τη Δευτέρα (08/04) διεξήχθη ένας από τους κορυφαίους αγώνες στην ιστορία του Survivor, καθώς είχε διάρκεια περίπου 6,5 ωρών, με τους κόκκινους να έχουν στην αρχή το προβάδισμα, όμως στη συνέχεια οι μαχητές είχαν τη δυνατότητα να κάνουν την ανατροπή. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε όμως και κατά τη διάρκεια της τελευταίας μονομαχίας, οι κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη νίκη.

Παίκτες του ριάλιτι που αγωνίστηκαν σε διαδοχικά παιχνίδια, όπως είναι η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας από τους κόκκινους, αλλά όπως και η Χρύσα Χατζηγεωργίου και ο Φάνης Μπολέτσης από τους μπλε, είναι ιδιαίτερα κουρασμένοι, κάτι που ίσως παίξει ρόλο στη συνέχεια του ριάλιτι. Οι διάσημοι πήραν τη νίκη και στην κάλπη οδηγήθηκαν οι μαχητές που έθεσαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκογέωργο.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις