ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Δυάδες και ειδικά από 3.80 έως 7.28

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδες και ειδικά από 3.80 έως 7.28

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Δυάδες και ειδικά από 3.80 έως 7.28

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Δυάδες και ειδικά από 3.80 έως 7.28

προγνωστικά champions league με τον Γκριζμάν στην φωτογραφία.

Προγνωστικά Τετάρτης από τον Magician, με σεντόνι σε Μαδρίτη & Παρίσι και από κοντά κρίσιμες αναμετρήσεις στην Championship.

Προγνωστικά Champions League: Η δύναμη της έδρας

Καλημέρα σας. Δεσπόζουν οι αναμετρήσεις του Champions League και σήμερα, ενώ από κοντά έχουμε και την Championship, η οποία τώρα που τελειώνει μπορεί να χαρίσει μεγάλες αποδόσεις. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά προγνωστικά champions league.

Η Ίπσουιτς έχασε με 1-0 στην έδρα της Νόριτς την προηγούμενη αγωνιστική και μαζί την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δεύτερη πλέον, στο -1 και με παιχνίδι περισσότερο από την πρωτοπόρο Λέστερ, το σημερινό ματς μετατράπηκε σε κομβικής σημασίας. Αυτοσκοπός η νίκη στο «Πόρτμαν Ρόουντ», στην πιο παραγωγική δηλαδή έδρα του πρωταθλήματος. Εκεί έχει 15-4-1 σε 20 αγώνες, με 56 τέρματα ενεργητικό, την ώρα που η δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση είναι στα 46! Ταυτόχρονα όμως, η άμυνα της δεν είναι και στα καλύτερα της. Η εστία της παραβιάστηκε 31 φορές στο σπίτι της, την ώρα που η ουραγός και υποβιβασμένη Ρόδεραμ δέχτηκε μόλις 26! Η Γουότφορντ, άνετη και ωραία στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν θα κινδυνέψει, ούτε όμως κοιτάει προς τα πάνω. Για τρίτη φορά στην σεζόν έμεινε για τέταρτο σερί ματς αήττητη, αγωνιζόμενη απέναντι σε δύσκολες ομάδες. Θα παίξει το παιχνίδι της χωρίς άγχος, ενώ κάλλιστα μπορεί να βρει δίχτυα απόψε.

Σημείο: Χρειάζονται νίκη οι γηπεδούχοι. Θα κρατήσω το over 3,5 με απόδοση 2.47 στη Stoiximan.

Ακολουθώ την έκπληξη

Συνεχίζω τα προγνωστικά στην Championship. Η Γουέστ Μπρομ είναι κοντά στην εξασφάλιση της συμμετοχής της στα play-off. Χρειάζεται δυο-τρεις νίκες ακόμα στα εναπομείναντα πέντε ματς, για να πετύχει τον στόχο της. Τρέχει ένα αήττητο σερί οχτώ αγώνων, με πέντε ισοπαλίες, όπου στα επτά από αυτά δέχτηκε τέρμα. Το σημερινό όμως είναι το πιο εύκολο ματς της σεζόν ίσως, καθώς φιλοξενεί την υποβιβασμένη Ρόδεραμ. Οι φιλοξενούμενοι δέχονται τα γκολ με το τσουβάλι, ειδικά εκτός έδρας, όπου συμπλήρωσαν έξι σερί ήττες με over 2,5. Άγχος δεν υπάρχει, αλλά γίνεται προσπάθεια για το καλύτερο, μέχρι εκεί που φθάνουν βέβαια οι ικανότητες τους. Αποτελούν τη χειρότερη ομάδα εκτός έδρας με τέσσερις βαθμούς (ισοπαλίες) συγκομιδή  σε 20 αγώνες.

Σημείο: Η τιμή του άσου σε συνδυασμό με το over 2,5 δεν με καλύπτει. Θα ρισκάρω λίγο και πάω στο goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.95 στη Stoiximan.

Προγνωστικά: Έχει πλεονέκτημα στην Ισπανία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τρομακτική δυναμική φέτος στο «Μετροπολιτάνο». Εκεί το συγκρότημα του Σιμεόνε, με την βοήθεια του κόσμου, απέκλεισε την Ίντερ στην προηγούμενη φάση. Το είχε απόρθητο, αλλά η Μπαρτσελόνα έφυγε με το διπλό, στα μέσα Μαρτίου για την πρώτη ήττα. Αρχίζει και ζορίζει η τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο -2. Θέλει και μπορεί να πάει μακριά, αλλά πρωτίστως πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Επιθετικά λύσεις υπάρχουν, η άμυνα είναι αυτή που προβληματίζει όμως φέτος.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έβγαλε διπλό στην Μπάγερν Μονάχου, για να ηττηθεί εντός από την Στουτγάρδη και να πέσει στην πέμπτη θέση. Λίγο αλλοπρόσαλλή φέτος, καθώς εκεί που πιάνει καλή απόδοση και είναι σε φόρμα, μπορεί ξαφνικά να εμφανιστεί ως σκιά του εαυτού της. Θα πρέπει να της πιστώσουμε πάντως ότι εκτός έδρας σκοράρει και δύσκολα χάνει. Μόλις μια φορά ηττήθηκε σε 14 αγώνες πρωταθλήματος και μια σε τέσσερις αγώνες στην Ευρώπη.

Σημείο: Θα κρατήσω το 1Χ & goal/goal με απόδοση 2.25 και δεύτερη επιλογή ρίσκου το Χ ημίχρονο/1 τελικό απόδοσης 4.25 στη Stoiximan.

Ήρθε η ευκαιρία που έψαχνε

Στο άλλο ματς η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα στην Γαλλία. Στην Ευρώπη πάντως θέλουν να ξεπλύνουν τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του 6-1, που θα το θυμόμαστε για χρόνια. Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα πάει Μαδρίτη του χρόνου (ο κόσμος το έχει τούμπανο…) και πιστεύω θα δώσει σήμερα το 100% των δυνατοτήτων του. Πάντα κυνηγούσε η Παρί Σεν Ζερμέν μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ίσως ήρθε η ώρα για απαντήσεις μέσα από μια καλή εμφάνιση. Οι Ισπανοί με τη δεύτερη θέση στη La Liga, πιστεύω πως είναι ευχαριστημένοι φέτος. Πολλά πράγματα δεν έχουν πάει καλά αυτή τη χρονιά, με αρκετή αμφισβήτηση και αρκετές μέτριες εμφανίσεις. Υπάρχει ποιότητα επιθετικά, με τον αειθαλή Πολωνό να προσθέτει κύρος. Θα ψάξει σίγουρα το γκολ για να αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης.

Σημείο: Κρατάω το over 2,5 στο 1.70 της Stoiximan και δεύτερη επιλογή να σκοράρει ο Κιλιάν Εμπαπέ 2+ γκολ με απόδοση 6.50 στη Novibet.

Καλή επιτυχία!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 7.28
21:45
Ίπσουιτς - Γουότφορντ
Over 3,5
2.47
22:00
Γουέστ Μπρομ - Ρόδεραμ
Goal/goal & over 2,5
2.95
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.82
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπορούσια Ντόρτμουντ
1X & goal/goal
2.25
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα
Over 2,5
1.70
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπορούσια Ντόρτμουντ
Χ ημίχρονο/1 τελικό
4.25
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα
Εμπαπέ over 1,5 γκολ
6.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις