ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ώρα εκδίκησης σε Λονδίνο & Μαδρίτη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ώρα εκδίκησης σε Λονδίνο & Μαδρίτη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Ώρα εκδίκησης σε Λονδίνο & Μαδρίτη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ώρα εκδίκησης σε Λονδίνο & Μαδρίτη

Προγνωστικά champions league με την σημαία της Άρσεναλ να κυματίζει.

Προγνωστικά Τρίτης από τον The Magician με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο τόσο στο Champions Leauge, όσο και στην Championship

Προγνωστικά championship: Ταξιδεύει σε δύσκολη έδρα

Καλημέρα σας. Εκπληκτικά μας πήγε το Σαββατοκύριακο, βγάζοντας μεγάλες αποδόσεις. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε και σήμερα στον ίδιο ρυθμό, με αγώνες και προγνωστικά Champions League και Championship. Πάμε να τα δούμε όλα.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, με 42 βαθμούς. Με νίκη όμως σήμερα μπορεί να προσπεράσει πέντε ομάδες και να βρεθεί εκτός ζώνης υποβιβασμού. Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της 16ης ΚΠΡ με 2-0, της έδωσε μεγάλη ανάσα, αν και σπάνια δεν δέχεται τέρμα. Πέντε αγωνιστικές έμειναν και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στην προσπάθεια για σωτηρία. Το ίδιο πολύτιμος είναι και για την Νόργουιτς. Με 67 βαθμούς σε 41 αγώνες, κατέχει την τελευταία (6η) θέση που οδηγεί στα play-off ανόδου. Με 63 και αγώνα λιγότερο ακολουθεί η Κόβεντρι, που αγωνίζεται την ίδια ώρα. Πολύ μέτρια τα νούμερα μακριά από το σπίτι της, έχοντας δεχθεί τέρμα, στα 18 από τα 20 ματς! Μπορεί να βρει γκολ, αλλά η άμυνα παρουσιάζει αρκετά κενά.

Σημείο: Καίγονται και οι δύο ομάδες. Κρατάω το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.15 στην Stoiximan.

Ντεφορμέ οι γηπεδούχοι

Συνεχίζω στην Championship. Η Σαουθάμπτον είναι στην τέταρτη θέση με 75 βαθμούς, έντεκα λιγότερους από την Λιντς, η οποία έχει και δύο ματς περισσότερα. Στα τρία τελευταία της ματς για το πρωτάθλημα συγκέντρωσε μόλις δύο βαθμούς, γεγονός που έφερε κατήφεια, καθώς έδειχνε ικανή να κυνηγήσει την πρώτες θέσεις.  Πλέον μοιάζει απίθανο να πλησιάσει στην πρώτη δυάδα ακόμα και να κάνει το απόλυτο έως και το τέλος της σεζόν. Η Κόβεντρι από την άλλη επικράτησε της Λιντς εντός με 2-1, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για την πρώτη εξάδα των play-off. Εξαιρετικά σημαντικό ματς για τους φιλοξενούμενους, καθώς αν δεν ηττηθούν σήμερα, θα έχουν περάσει ένα μεγάλο σκόπελο προς την επίτευξη του στόχου της. Στο -4 και με παιχνίδι λιγότερο από την έκτη Νόργουιτς, μπορεί να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση των γηπεδούχων.

Σημείο: Δεν θα πάω με το φαβορί εδώ. Επιλογή το Χ2 με απόδοση 2.12 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Μονόδρομος η νίκη

Στις 29 Δεκεμβρίου 2023 ηττήθηκε η Λιντς, για να νιώσει ξανά αυτή την πίκρα, το Σάββατο στην έδρα της Κόβεντρι. Έμεινε έτσι στην τρίτη θέση, ένα πίσω από την απευθείας άνοδο της δεύτερης θέσης και δύο από την κορυφή. Τσακίζει κόκκαλα στην αήττητη έδρα της με 16 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 20 αγώνες. Όπως συνηθίζει στις εντός έδρας αναμετρήσεις, μπαίνει δυναμικά και κλείνει από νωρίς τον αντίπαλο στα καρέ του. Η Σάντερλαντ θα επισκεφθεί το Έλαντ Ρόουντ, ουσιαστικά αδιάφορη. Ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό, ούτε κοιτάει υψηλότερα από την 13η θέση την οποία κατέχει. Οι Αγγλικές ομάδες ποτέ δεν αγωνίζονται αδιάφορες, αλλά οι γηπεδούχοι αναμένω να βγάλουν περισσότερο πάθος, καθώς σε κάθε ματς πλέον κρίνεται η χρονιά.

Σημείο: Θα κρατήσω ένα combo με άσο ημίχρονο / άσο τελικό και over 1,5 γκολ της Λιντς με απόδοση 2.05 στην Stoiximan.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ & TIPS ΣΤΑ SOCIAL

Προγνωστικά Champions League με κρύα εκδίκηση

Πάμε στο Champions League. Η Άρσεναλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πέρασε από την Μπράιτον με 3-0 και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Λίβερπουλ, έπιασε κορυφή στην Premier League. Στην Ευρώπη απέκλεισε την Πόρτο στα πέναλτι για να βρεθεί στα προημιτελικά. Υπάρχει σοβαρότητα πλέον στην άμυνα, ενώ επιθετικά έχει πολλούς παίχτες και επιλογές, για να σκοράρει. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, έχει μπροστά της μια χρυσή ευκαιρία πρόκρισης, καθώς η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι στα καλύτερά της. Βέβαια οι Βαυαροί, αν και έχασαν την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, δεν παύει να παραμένει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο. Με χαμένους τους εγχώριους τίτλους, απομένει μόνο ο στόχος του Champions League, αλλά με το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει τελευταία, αυτό μοιάζει όνειρο απατηλό.

Σημείο: Θα πάω με το over 2,5 στο 1.72 και ως δεύτερη επιλογή τον άσο και over 3,5  με απόδοση 4.20 στην Stoiximan, καθώς οι τρεις τελευταίες πεντάρες ίσως να έχουν κάτσει βαριές στους Άγγλους.

Προγνωστικά Champions League με πρόβα τελικού

Κλείνω με το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι, ένα ματς το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ζευγάρι τελικού. Οι δύο ομάδες δεν καταλαβαίνουν από έδρες. Πρωταγωνιστούν στο διεθνές αγωνιστικό στερέωμα πολλά χρόνια τώρα (ειδικά οι γηπεδούχοι). Εάν βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, σε οποιοδήποτε στάδιο του κόσμου. Ίσως οι φιλοξενούμενοι να έχουν χάσει την αποτελεσματικότητα που τους χαρακτήριζε τα τελευταία χρόνια, αλλά μέχρι στιγμής στο Champions League σε οχτώ παιχνίδια, σκόραραν σε κάθε ένα από αυτά τρία τέρματα. Η Ρεάλ Μαδρίτης σε 30 παιχνίδια στην LaLiga έχει μόλις μία ήττα, ενώ αήττητη προχωράει και στην Ευρώπη (7-1-0). Ένα γρήγορο γκολ μπορεί να οδηγήσει το ματς σε μεγάλο σκορ, αλλά ακόμα και χωρίς αυτό, οι σημερινοί μονομάχοι μπορούν να μετατρέψουν την μισή ευκαιρία σε γκολ.

Σημείο: Πρώτον θα κρατήσω το over 2,5 με απόδοση 1.75 και δεύτερη με ρίσκο το goal/goal και over 4,5 με απόδοση 4.90 αμφότερες στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 4.55
21:45
Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Νόριτς
Goal/goal & over 2,5
2.15
21:45
Σαουθάμπτον - Κόβεντρι
Χ2
2.12
BET: 20 units
Combo
22:00
Λιντς - Σάντερλαντ
1 ημίχ. / 1 τελ. & over 1,5
2.05
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.01
22:00
Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου
Over 2,5
1.72
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Over 2,5
1.75
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 20.58
22:00
Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου
1 & over 3,5
4.20
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal & over 4,5
4.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις