Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού «λιγουρεύεται» η ΑΕΚ

Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού «λιγουρεύεται» η ΑΕΚ

Οι φήμες πολλές. Το παρασκήνιο… οριγιάζει και φαίνεται πως ο κόουτς τον θέλει πολύ!

Φυσικά αναφερόμαστε στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Ιν-Μπεόμ Χουάνκ. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ, σε μία μόλις σεζόν στο λιμάνι, έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Ολυμπιακού και οι φήμες που τον συνδέουν με την ΑΕΚ είναι πολλές και ακούγονται εδώ και καιρό.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, να αναφέρουμε πως η Ένωση σκοπεύει όντως να βγει στην αγορά για κεντρικό χαφ που θα ανεβάσει επίπεδο του συλλόγου. Ίσως αυτό να σημαίνει πως ένας εκ των Σιμάνσκι ή Γιόνσον θα πουληθεί. Δεν το ξέρουμε, όμως είμαστε σίγουροι για την πρόθεση της διοίκησης της ΑΕΚ.

Και εδώ κουμπώνει ο Χουάνγκ. O 28χρονος δεν θέλει να παραμείνει στο Βελιγράδι, όμως το αγκάθι είναι το συμβόλαιό του, που λήγει το 2026. Το όνομά του παίζει στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ από το προηγούμενο καλοκαίρι, πριν μετακομίσει στη Σερβία, όμως τον Ιανουάριο και πριν τη μεταγραφή Λιούμπισιτς, οι φήμες φούντωσαν ξανά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση κινήθηκε για την αγορά του, όμως δεν τα βρήκε με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται εκ νέου γερό μπάσιμο, που θα είναι πιο δελεαστικό για την ομάδα αλλά και τον παίκτη!

Όμως, οι φήμες δεν σταματούν εκεί, αφού γίνεται λόγος και για τον Μαντί Καμαρά που βρίσκεται εκτός πλάνων Μεντιλίμπαρ! Η διαφορά με τον Χουάνγκ είναι πως το συμβόλαιο του άσου από τη Γουινέα ολοκληρώνεται σύνομα. Ωστόσο, ο… νυν “ερυθρόλευκος” φαίνεται να έχει σε προτεραιότητα το εξωτερικό και όχι την Ελλάδα!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις