ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Με τα γκολ έρχεται και το ταμείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Με τα γκολ έρχεται και το ταμείο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Με τα γκολ έρχεται και το ταμείο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με τα γκολ έρχεται και το ταμείο

Προγνωστικά με τον Σον να πανηγυρίζει.

Προγνωστικά Κυριακής από τον #TheMagician, με ομάδες που υπόσχονται γκολ και μεγάλες αποδόσεις από Ελλάδα, Ιταλία και Αγγλία.

Προγνωστικά: Με το μυαλό στην Ευρώπη

Καλημέρα σας. Λίγα και καλά τα σημερινά προγνωστικά στη στήλη μας. Κράτησα ομάδες που χρειάζονται βαθμούς για να σώσουν την κατηγορία και άλλες που θέλουν να παίξουν στα αστέρια την επόμενη χρονιά. Όλες τους όμως υπόσχονται αρκετά γκολ.

Η πολύ καλή πορεία της Λαμίας εξαργυρώθηκε με την είσοδο στην εξάδα. Τυπικός ο ρόλος της, αλλά εξακολουθεί να αγωνίζεται με πάθος. Τρεις ήττες στα πρώτα τρία ματς των play off, με ισάριθμα over 3,5 για την ομάδα του Λεωνίδα Βοκολου, που έχει όμως κερδίσει τις εντυπώσεις φέτος. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα ακόμα στο κόλπο του πρωταθλήματος, αλλά με τις δύο ήττες τις πρώτες δύο αγωνιστικές, έχασε πολύτιμο έδαφος. Έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με αντίπαλο τον Άρη την Τετάρτη, επικρατώντας με 3-0. Στο μυαλό όλων βέβαια είναι το ματς της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε για το Conference League, ομάδα που δεν τρομάζει τους Πειραιώτες, ελπίζοντας σε πρόκριση.

Σημείο: Δεν θα αδιαφορήσει ο Ολυμπιακός. Πρώτη επιλογή το διπλό και over 2,5 με απόδοση 1.91 και δεύτερη το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.55, αμφότερες στην Novibet.

Προγνωστικά: Με το πιστόλι στον κρόταφο

Πάμε Ιταλία. Η Βερόνα τσίμπησε τον πόντο στην έδρα της Κάλιαρι, πηγαίνοντας έτσι στους 27 βαθμούς, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Από τους 25 έως τους 27 βαθμούς βέβαια βρίσκονται πέντε ομάδες, που όλες προσπαθούν να βρουν τρόπο να ανέβουν στην βαθμολογία. Πρώτο μέλημα για τους γηπεδούχους, η αποφυγή της ήττας, αλλά η νίκη θα τους δώσει μεγάλη ανάσα. Η Τζένοα με 35 πόντους νιώθει ασφάλεια. Μπορεί να χάνει μέρος της δυναμικής της μακριά από το Λουίτζι Φεράρις, αλλά συνεχίζει να δυσκολεύει τους αντιπάλους της να την κερδίσουν. Κλείνεται απέναντι στους μεγάλους, ενώ παίζει πιο επιθετικά με τις μικρομεσαίες ομάδες.

Σημείο: Δεν μου γεμίζει το μάτι η άμυνα των γηπεδούχων. Θα κρατήσω το goal/goal με απόδοση 2.08 στην Novibet.

Με τα γκολ στο Σέφιλντ

Πάμε Αγγλία. Μόνο μια φορά στις 30 αγωνιστικές που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κράτησε ανέπαφη την εστία της. Η ένταση και η προσπάθειά δεν λείπει από το αγωνιστικό της προφίλ. Με τους 15 βαθμούς που έχει είναι ουραγός της κατηγορίας και κατά 99% θα υποβιβαστεί. Η Τσέλσι την Πέμπτη το βράδυ έκανε ίσως την ανατροπή της χρονιάς, επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-3, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Νίκη γοήτρου βέβαια καθώς η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και από την αρχή της σεζόν κινείται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Πολύ καλή επιθετικά, έχει βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια, αλλά ποτέ δεν έλειψαν τα λάθη στην άμυνα. Χαρακτηριστικά σκόραρε 20 γκολ στα τελευταία δέκα ματς, δεχόμενη ταυτόχρονα 21, με οχτώ από αυτά να ολοκληρώνονται με over 3,5.

Σημείο: Πρώτη επιλογή το goal/goal με απόδοση 1.63 και δεύτερη το over 3,5 στο 2.06 από την Novibet.

Ματς κλειδί και για τους δύο

Κλείνω τα προγνωστικά με το ΤότεναμΝότιγχαμ Φόρεστ. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν, παρά την ανωτερότητα τους να φύγουν νικητές από την έδρα της Γουέστ Χαμ (1-1). Έστω και έτσι, με νίκη σήμερα πηγαίνουν στους 60 βαθμούς και ισοβαθμούν (με ματς λιγότερο) στην τέταρτη θέση με την Άστον Βίλα, η οποία απέτυχε χθες να κερδίσει. Πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι για την ομάδα του Ποστέκογλου. Θέλουν οπωσδήποτε την νίκη, καθώς ακολουθούν ιδιαίτερα δύσκολα ματς απέναντι σε Νιούκαστλ (εκτός), Μάντσεστερ Σίτι (εντός), Άρσεναλ (εντός) και Λίβερπουλ (εκτός).

Οι φιλοξενούμενοι ακροβατούν στην επικίνδυνη ζώνη. Την δεδομένη στιγμή ισοβαθμούν με την Λούτον, η οποία επικράτησε χθες με 2-1 και την έπιασε στην βαθμολογία. Χρειάζονται γκολ, χρειάζονται αποτέλεσμα για να απομακρυνθούν από την τελευταία τριάδα. Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο έχει καταφέρει με δύο ισοπαλίες και μια νίκη στα τρία τελευταία ματς, ν’ αναπτερώσει τις ελπίδες για παραμονής. Γνωρίζει βέβαια πως αν κλειστεί πολύ δύσκολα θα κερδίσει κάτι από το παιχνίδι.

Σημείο: Καίγονται οι γηπεδούχοι για αποτέλεσμα, όπως και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρώτη επιλογή το goal/goal στο 1.63 και δεύτερη το over 3,5 με απόδοση 2.10 στην Novibet.

Καλή επιτυχία!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 3.93
17:00
Λαμία - Ολυμπιακός
2 & over 2,5
1.91
19:30
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι
Over 3,5
2.06
BET: 30 units
Combo
17:00
Λαμία - Ολυμπιακός
Goal/goal & over 2,5
2.55
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 4.36
19:00
Βερόνα - Τζένοα
Goal/goal
2.08
20:00
Τότεναμ - Νότιγχαμ Φόρεστ
Over 3,5
2.10
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.65
19:30
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι
Goal/goal
1.63
20:00
Τότεναμ - Νότιγχαμ Φόρεστ
Goal/goal
1.63
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις