Πολύ άσχημα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη…

Πολύ άσχημα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη...

Άσχημη είδηση για την Ελεονώρα Μελέτη και το μέλλον της στην τηλεόραση. Η γνωστή παρουσιάστρια πρέπει να το φυσάει και να μην κρυώνει τις τελευταίες ώρες...

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (05/04) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» από τον δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη, η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη αναμένεται να ρίξει τίτλους τέλους στην εκπομπή της «Πρωινό Σόου».

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό στα μέλη της εκπομπής πως τη Μεγάλη Τετάρτη θα διακοπεί από το πρόγραμμα του καναλιού, ωστόσο θα επανέλθει στους δέκτες μας μετά το Πάσχα. Οι πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη αναφέρουν πως ήταν μία απόφαση που συζητήθηκε από όλους, καθώς η αντιπρόταση που υπήρχε στο τραπέζι ήταν η μείωση της εκπομπής σε διάρκεια μετά τις ημέρες του Πάσχα ελέω των επερχόμενων Ευροεκλογών.

Σύμφωνα με το Okmag.gr το κανάλι προτίμησε να μην «κόψει» την εκπομπή λόγω των Ευροεκλογών που ακολουθούν, ενώ φαίνεται πως η παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη ήταν ήδη ενήμερη για την κίνηση αυτή, με το Mega να επιθυμεί άλλωστε να της ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιο.

Μάλιστα, υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού αναφέρουν πως η εκπομπή θα πρέπει να μεταφερθεί στη ζώνη 10:00-13:00 και να αποκτήσει περισσότερο ειδησεογραφικό περιεχόμενο, μιάς και η παρουσιάστρια έχει υπηρετήσει με θετικό αποτέλεσμα στο παρελθόν το πόστο αυτό. Εάν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε, πιθανότερη να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, είναι η Δανάη Μπάρκα.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις