Με αυτόν υπογράφουν οι Αγγελόπουλοι!

Με αυτόν υπογράφουν οι Αγγελόπουλοι!

Την ώρα που μαίνεται η μάχη για την τελική κατάταξη των play offs της Euroleague, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τρέχουν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Αν και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, επικρατώντας με 89-86 και έτσι σιγούρεψε την παρουσία του στα play offs της Euroleague. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» βασίζονται σε ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» και στο «κυνήγι» του πλεονεκτήματος έδρας.

Κομβικός στη νίκη των Πειραιωτών στο Βελιγράδι ήταν ο Μόουζες Ράιτ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Σε 17 λεπτά συμμετοχής, ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε 20 πόντους και ένα καθοριστικό τρίποντο που έκρινε τη νίκη του Ολυμπιακού λίγο πριν το φινάλε.

Στον Πειραιά, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μείνει πλήρως ευχαριστημένοι από τον πρώην παίκτη της Μερκεζεφέντι και παρά το γεγονός πως ο Ράιτ έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, οι «ερυθρόλευκοι» ήδη σκέφτονται την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 25χρονο ψηλό.

Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βάσει των εμφανίσεων του Ράιτ, ήδη εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πλαισιώσει τον Αμερικανό στην επτάδα των ξένων στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός κάποιος εκ των Αϊζέια Κάνααν ή Σακίλ ΜακΚίσικ, μία κίνηση που θα προκαλέσει έκπληξη. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η κατάσταση της υγείας του Φίλιπ Πετρούσεφ ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη αντίστοιχα.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις