Ειδικά έως 6.50 στο Λονδίνο

προγνωστικά με παίκτες της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παλεύουν για το γκολ.

Ο Bats αναλύει την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και καταλήγει σε δύο σημεία που… εξαπλασιάζουν.

Προγνωστικά: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λίγα ματς περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, καθώς προετοιμαζόμαστε για την αγωνιστική του σαββατοκύριακου. Ωστόσο, η δράση στην Αγγλία τελειώνει με πολύ δυνατό ματς που παρουσιάζει στοιχηματικές ευκαιρίες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά αυτής της Πέμπτης.

Η Τσέλσι κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελούν μακράν τις δύο πιο απογοητευτικές ομάδες του «big six» φέτος. Οι μεν Λονδρέζοι βολοδέρνουν στα μισά της βαθμολογίας, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να βρίσκονται στην πιο «αξιοπρεπή» έκτη θέση, όμως δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος. Αμφότερες παίζουν σε γρήγορο ρυθμό και έχουν μεγάλα θέματα στην άμυνα, οπότε αναμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον από πλευράς γκολ και θεάματος.

Αρχικά θα πάρουμε το anytime score 2-2 με απόδοση 6.10, αλλά και τις 38+ τελικές στο 6.50 της Novibet. Τα έχουμε πει πολλές φορές για το πόσες προσπάθειες γίνονται στα ματς της Γιουνάιτεντ, ειδικά εκτός έδρας. Από την Μπρέντφορντ δέχτηκε 31 τελικές οπότε σε τέτοια απόδοση το όριο αυτό δε φαντάζει τόσο υψηλό.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Ειδικό
22:15
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Anytime score 2-2
6.10
BET: 13 units
Ειδικό
22:15
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
38+ συνολικές προσπάθειες για γκολ
6.50
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις