Στενά περιθώρια για την Σίτι

Προγνωστικά από το κύπελλο Γερμανίας και την Πρέμιερ λιγκ με τον παίκτη Χάαλαντ στην φωτογραφία.

Ο Bats επιστρέφει με τρεις επιλογές από το κύπελλο Γερμανίας αλλά και την εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League.

Προγνωστικά: Λεβερκούζεν – Φορτούνα Ντίσελντορφ

Δύο αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν στα σημερινά προγνωστικά, με ποντάρισμα σε γκολ και στατιστικά. Ξεκινάμε από τη Γερμανία και τον δεύτερο ημιτελικό του DFB-Pokal ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Φορτούνα Ντίσελντορφ. Μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, για την οποία χρειάζεται τρεις νίκες στα εναπομείναντα επτά παιχνίδια, η ομαδάρα του Αλόνσο θα διεκδικήσει και το κύπελλο. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αφού αποτελεί και τη μοναδική ομάδα της Bundesliga στα ημιτελικά. Ωστόσο μόνο αμελητέα δύναμη δεν είναι η Φορτούνα του Χρήστου Τζόλη, η οποία διεκδικεί την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Παίζει φουλ επιθετικά και έχει αρκετές πιθανότητες να σκοράρει κόντρα στις «ασπιρίνες», που στα τελευταία πέντε ματς έχουν δεχτεί επτά γκολ. Αξίζει η επιλογή του goal/goal στο 2.15 της Stoiximan.

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Άρσεναλ (0-0), η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο -4 από την κορυφή. Πλέον ο κλοιός στενεύει για τους «πολίτες», οι οποίοι πρέπει να κερδίσουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια τους. Αρχής γενομένης από απόψε, κόντρα στη μαχητική Άστον Βίλα. Όσο ανταγωνιστικοί κι αν έχουν αποδειχθεί οι «βίλανς» έχουν ελάχιστες ελπίδες να πάρουν αποτέλεσμα στο «Έτιχαντ». Διαθέτουν όμως ποιότητα στην επίθεση αλλά και καλή παράδοση σε αυτό τον τομέα κόντρα στην Σίτι, καθώς βρήκαν δίχτυα στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια. Θα πάρουμε κι εδώ το αμφίτερμα στο 1.82 της Fonbet, αλλά και τις 16+ τελικές της Σίτι στο 1.83 της Novibet. Καταγράφει 17,1 ανά εντός έδρας ματς στην Premier League και μετά από μία κακή εμφάνιση επιθετικά περιμένουμε να πάρει τα ρίσκα της.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
21:45
Λεβερκούζεν - Φορτούνα Ντίσελντορφ
Goal/goal
2.15
BET: 30 units
Μονό
22:15
Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα
Goal/goal
1.82
BET: 35 units
Ειδικό
22:15
Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα
Μάντσεστερ Σίτι 16+ προσπάθειες για γκολ
1.83
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις