Προσοχή οργισμένοι «Τρακτεράδες»

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Ίπσουιτς στην φωτογραφία.

Γεμάτο το πρόγραμμα σήμερα στην Αγγλία και ο Νίκος Κλάδος ξεχώρισε δυο παιχνίδια με τα φώτα πάνω από το Ίπσουιτς.

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Ίπσουιτς – Σαουθάμπτον

Καλησπέρα σε όλους, Δευτέρα σήμερα και οι μικρές Αγγλίας παίζουν μπάλα, δυο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα. Πάμε στα προγνωστικά.

Μεγάλο παιχνίδι στο «Πόρτμαν Ρόουντ» του Ίπσουιτς. Η πρωτοπόρος της Championship υποδέχεται την τέταρτη της βαθμολογίας Σαουθάμπτον. Τις χωρίζουν δέκα βαθμοί αλλά υπάρχει και ένα αλλά. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Πριν από δυο μήνες η Λέστερ έδειχνε να μην έχει αντίπαλο για την άνοδο. Η δεύτερη τότε Ίπσουιτς ήταν δέκα βαθμούς πίσω και η Σαουθάμπτον ξανά τέταρτη. Με επτά αγωνιστικές να απομένουν η Σαουθάμπτον είναι εννιά βαθμούς πίσω από την απευθείας άνοδο και 14 μπροστά από το να μείνει εκτός play off. Λίγο πολύ εκεί θα τερματίσει.

Πάμε στους γηπεδούχους «Τρακτεράδες» του Ίπσουιτς. Όπως είπαμε πριν δυο μήνες περίπου είχαν στόχο να κοντράρουν στα ίσα την Λίντς και να πάρουν τη δεύτερη θέση. Μια αγωνιστική κατηφόρα της Λέστερ έχει κάνει αυτή τη στιγμή την κορυφή μπάχαλο, δηλαδή με λίγα λόγια έχουμε Ίπσουιτς πρώτη με 84, Λιντς με 83 και Λέστερ με 82 και παιχνίδι λιγότερο. Για μένα η Ίπσουιτς έχει το μεγαλύτερο πάθος αυτή τη στιγμή. Επτά παιχνίδια απομένουν και θα τα δώσει όλα για όλα. Η Σαουθάμπτον σε κάθε αποτέλεσμα πάλι τέταρτη θα είναι. Άσος με το μαχαίρι στα δόντια για την Ίπσουιτς στο 2.50 και όποιος θέλει και το over 2,5 στο 1.61. 

Προγνωστικά Αγγλία 1η: Λέιτον Όριεντ – Πιτέρμπορο

Εδώ έχουμε ένα παιχνίδι με δυο ομάδες οι οποίες είναι ήδη ευχαριστημένες. Από τη μια η Λέιτον Όριεντ νεοφώτιστη στη League One πέτυχε μια πολύ άνετη παραμονή και μάλιστα φιγουράρει στην δεκάδα. Το ταβάνι για φέτος το έπιασε. Η Πιτέρμπορο είναι στα play off, αν και μιλάμε για μπάλα δεν νομίζω να κάνει την υπέρβαση για απευθείας άνοδο. Το σενάριο να μείνει εκτός δεν το βλέπω μια χαρά θα κλείσει τη χρονιά της. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ένα «αστείο» που κάνει η Λέιτον τα τελευταία έξι παιχνίδια με το under, no goal και 0-1 γκολ. Όλα έτσι έχουν έρθει. Ε φτάνει τώρα ας το ξορκίσουμε, over 2,5 στο 1,80.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 2.95
17:00
Λέιτον Όριεντ - Πιτέρμπορο 
Over 2,5
1.83
19:30
Ίπσουιτς - Σαουθάμπτον  
Over 2,5
1.61
BET: 40 units
Μονό
19:30
Ίπσουιτς - Σαουθάμπτον  
1
2.50
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις