Τα φαβορί μας οδηγούν στο ταμείο

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ και Ιταλίας με τον Λουκάκου στην εικόνα.

Προγνωστικά Δευτέρας από τον The Magician, με Ιταλούς και Άγγλους έτοιμους να χαρίσουν μπόλικο χρήμα.

Προγνωστικά: Θα πέσουν κορμιά

Καλημέρα σας. Είχαμε το Πάσχα των καθολικών χθες, οπότε πολλά παιχνίδια μετατοπίστηκαν για σήμερα Δευτέρα. Ιταλία και Αγγλία στο σημερινό μας πρόγραμμα, με σημαντικά ματς που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά τσάμπιονσιπ και Ιταλίας με αρχή από το δεύτερο.

Ξεκινάω με Ιταλία και το παιχνίδι μεταξύ της Κάλιαρι και της Βερόνα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 26 βαθμούς, στο +1 από την ζώνη υποβιβασμού. Δεν έχουν μείνει πολλά εύκολα ματς για τους δύο μονομάχους ώστε να νιώθουν ασφαλείς για να σώσουν την κατηγορία. Άλλωστε το όνομα του ενός δεν φοβίζει τον άλλον. Αμφότερες είναι ομάδες έδρας, αλλά το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι τα αμυντικά κενά, αν και προσπαθούν να κρατούν επαφή με τα αντίπαλά δίχτυα. Ουσιαστικά πρόκειται για εξάποντο, με τον νικητή να κερδίζει σημαντικό έδαφος στην μάχη για παραμονή.

Σημείο: Θα κρατήσω το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.45 και το 2-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα με απόδοση 4.15, αμφότερες τιμές στην Stoiximan.

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ με προβάδισμα στην έδρα

Πάμε Αγγλία. Από την Championship θα ασχοληθώ χρονικά πρώτα με το παιχνίδι Γουέστ Μπρομ – Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι έχουν παγιωθεί στην πέμπτη θέση εδώ και πολλές αγωνιστικές και το μόνο που θέλουν είναι να διατηρηθούνε εκεί. Πολύ δύσκολα να απειλήσουν την τέταρτη Σαουθάμπτον, η οποία είναι στο +7 και έχει δύο ματς λιγότερα. Δύσκολα γνωρίζει την ήττα η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, επίσης όμως δύσκολα κερδίζει. Προέρχεται από αήττητο σερί έξι αγώνων (3-3-0) στα πέντε από τα οποία, δέχτηκε τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην μέση της βαθμολογίας και εκεί αναμένεται να τερματίσουν. Επικίνδυνοι επιθετικά, θα εκμεταλλευτούν οποιοδήποτε κενό στην άμυνα των αντιπάλων, κάτι που έκαναν και στο τελευταίο τους παιχνίδι εντός έδρας με την ισχυρή Λιντς (2-2). Η Γουέστ Μπρομ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά.

Σημείο: Με ασφάλεια θα πάρω το 1Χ και over 2,5 με απόδοση 2.70 στην Stoiximan.

Με στόχο την τετράδα

Επόμενη στάση το Λέτσε – Ρόμα. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να κερδίσουν οποιοδήποτε βαθμό, με σκοπό να παραμείνουν μακριά από την τελευταία τριάδα. Μετά από πέντε αποτυχίες (0-1-4) πήραν διπλό στην έδρα της ουραγού Σαλερνιτάνα και ξέφυγαν τρεις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Ομάδα πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων, επικρατεί ή κερδίζει βαθμούς απέναντι σε ομάδες του ίδιου βεληνεκούς, ενώ ταυτόχρονα αδυνατεί να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στους μεγάλους της κατηγορίας. Αυτό θα προσπαθήσει η Ρόμα, η οποία βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία. Με ενδεχόμενη νίκη θα πλησιάσει την τετράδα και θα απομακρυνθεί από την έκτη Αταλάντα στους τέσσερις βαθμούς. Επιθετικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δημιουργεί σε κάθε αγώνα πολλές ευκαιρίες να σκοράρει.

Σημείο: Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι. Θα κρατήσω το over 1,5 γκολ της Ρόμα με απόδοση 1.98 στην Stoiximan.

Ώρα για θέαμα με τα τελευταία προγνωστικά τσάμπιονσιπ

Κλείνω με προγνωστικά τσάμπιονσιπ και το παιχνίδι της Ίπσουιτς απέναντι στην Σαουθάμπτον. Τρομακτικά αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι στην έδρα τους, είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ εντός έδρας (53) σε 19 αγώνες. Φιγουράρει στην πρώτη θέση στο +1 από την δεύτερη Λιντς και στο +2 από την τρίτη Λέστερ. Μονομαχία μέχρι τέλους για τους τρεις, με στόχο τα δύο εισιτήρια απευθείας ανόδου. Σε περίπτωση που κερδίσει σήμερα θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την κορυφή στην τελική βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και αυτοί πολύ καλό επιθετικό ρυθμό. Τελευταία φορά που δεν σκόραραν ήταν στα μέσα Σεπτεμβρίου. Έκτοτε βρίσκουν σταθερά δίχτυα, γεγονός που τους οδήγησε στην τέταρτη θέση. Δεν απειλούνται ιδιαιτέρως από τις ομάδες που ακολουθούν, αλλά με συγκυρίες ίσως ν’ απειλήσουν για την τρίτη θέση.

Σημείο: Θα κρατήσω το over 3,5 με απόδοση 2.42 στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Combo
16:00
Κάλιαρι - Βερόνα
Goal/goal & over 2,5
2.45
BET: 20 units
Ειδικό
16:00
Κάλιαρι - Βερόνα
Anytime score 2-1
4.15
BET: 10 units
Combo
17:00
Γουέστ Μπρομ - Γουότφορντ
1X & over 2,5
2.70
BET: 20 units
Μονό
19:00
Λέτσε - Ρόμα
Ρόμα over 1,5
1.98
BET: 30 units
Μονό
19:30
Ίπσουιτς - Σαουθάμπτον
Over 3,5
2.42
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις