Γιουβέντους – Λάτσιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Γιουβέντους - Λάτσιο: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στον σπουδαίο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ

Η αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Γιουβέντους Στέιντιουμ» (41.507), Τορίνο.
  • Πρώτος αγώνας της σειράς.
  • Η Γιουβέντους στο αντίστοιχο ματσάρισμα του πρωταθλήματος στο Τορίνο κέρδισε.

Ρεπορτάζ Γιουβέντους

Η Γιουβέντους πάσχει. Η ομάδα του Αλέγκρι τον τελευταίο καιρό δεν πείθει κανέναν, δεν δημιουργεί θετικά συναισθήματα και πλέον είναι τρίτη στο πρωτάθλημα. Το Σαββατοκύριακο ηττήθηκε στη Ρώμη από την σημερινή της αντίπαλο με 1-0 σε μία κάκιστη εμφάνιση με την γκρίνια των οπαδών να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Ο Μάσιμο Αλέγκρι έχει κουράσει τόσο με το ανιαρό ποδόσφαιρο που παράγει όσο και με τις δηλώσεις του. Παράλληλα το ρεπορτάζ δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό για τη «βέκια σινιόρα» αφού αμφίβολοι παραμένουν αρκετοί παίκτες όπως ο Μίλικ, ο Άλεξ Σάντρο και ο Κόστιτς. Μόνη σανίδα σωτηρίας για τη φετινή σεζόν το Κύπελλο.

Stat attack: 3/5 under 2,5 εντός έδρας.

Απουσίες: Εκτός οι Μίλικ, Σάντρο και Αλκαράζ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Μπρέμερ, Γκάτι, Ρουγκάνι – Ντανίλο, Μακένι, Λοκατέλι, Μιρέτι, Καμπιάσο – Κιέζα, Βλάχοβιτς.

Ρεπορτάζ Λάτσιο

Η Λάτσιο κάνει νέο ξεκίνημα με το Ίγκορ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός διαδέχθηκε τον Σάρι και ξεκίνησε με μία σούπερ επιτυχία επικρατώντας της Γιούβε το Σάββατο. Εξαιρετική εικόνα ανασταλτικά, έβγαλε αντίδραση και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο. Γενικά ο θεσμός του Κυπέλλου είναι κάτι που πιστεύουν αρκετά στην γαλάζια πλευρά της Ρώμης οπότε θα τα δώσουν όλα στο Τορίνο, εξάλλου τα ματς είναι διπλά και η ρεβάνς διεξάγεται στο «καυτό» Ολίμπικο. Μάλιστα ο Χρήστος Μανδάς θα ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής ως βασικός μιάς και ο Προβεδέλ είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Stat attack: 4/4 διπλά μετράει σε ιταλικό έδαφος.

Απουσίες: Απουσιάζει ο Προβεδέλ, ο Λατσάρι, ο Ροβέλα – Τιμωρημένοι οι Πέδρο και Πελεγκρίνι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μανδάς – Καζάλε, Ρομανιόλι, Χίλα, Χισάι – Αλμπέρτο, Κατάλντι, Μάρουσιτς – Ζακάνι, Άντερσον, Ιμόμπιλε.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γιουβέντους – Λάτσιο – Προγνωστικά

Δύσκολο ματς για προγνωστικά. Σκληρό και κλειστό ματς αναμένεται εξαιτίας της κρισιμότητας της αναμέτρησης. Το γεγονός πως δεν υπάρχει εκτός έδρας γκολ και υπάρχει επαναληπτικός μας κάνει να καταλάβουμε πως ίσως δούμε κλειστό ματς μέχρι τέλους, οπότε η επιλογή της ισοπαλίας αξίζει.

Μονό
22:00
Γιουβέντους - Λάτσιο
Χ
3.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις