Ειδικά που φτάνουν τον τριπλασιασμό

προγνωστικά με φόντο παίκτη της Μπόχουμ .

Τρεις επιλογές από Αγγλία και Γερμανία περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Bats σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.85 έως το 3.00.

Προγνωστικά Λίβερπουλ – Μπράιτον

Ειδικά σε γκολ και στατιστικά έχει η στήλη της Κυριακής, με προγνωστικά από Premier League και Bundesliga. Πρώτα θα πάμε στο «Άνφιλντ», όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπράιτον. Η ομάδα του Κλοπ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή με νίκη, ασκώντας πίεση σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ που αναμετρώνται αργότερα μέσα στη μέρα. Απέναντί της βρίσκει μια ομάδα που δύσκολα θα της σταθεί ως εμπόδιο παρότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ζορίζεται αρκετά μακριά από το γήπεδό της η Μπράιτον, όμως ακόμα και στις κακές τις μέρες δημιουργεί ευκαιρίες και απειλεί. Συγκεκριμένα καταγράφει 12,6 τελικές ανά εκτός έδρας ματς, την στιγμή που εντός έδρας η Λίβερπουλ είναι (με διαφορά) η κορυφαία ομάδα της Premier League σε αυτό τον τομέα με 24,1 τελικές. Γι’ αυτό λοιπόν θα πάρουμε το υψηλό -αλλά λογικό για τα δεδομένα του αγώνα- όριο των 34+ τελικών στο 3.00 της Novibet.

Προγνωστικά στο Στουτγκάρδη – Χάιντενχαϊμ

Η καταπληκτική σεζόν της Στουτγκάρδης συνεχίζεται στους ίδιους ρυθμούς, καθώς οι Σουηβοί παραμένουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Έχουν διαφορά ασφαλείας από την τέταρτη θέση και θα κυνηγήσουν, ει δυνατόν, και τη δεύτερη θέση. Είναι πολλοί δυνατοί επιθετικά και βρίσκουν δίχτυα με άνεση, κάτι που δύσκολα θα αποτρέψει η αρκετά πεσμένη Χάιντενχαϊμ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι σε οκτώ από τα τελευταία εννιά ματς της βρήκε τουλάχιστον από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 1.85 δίνεται από τη Novibet η επιλογή να επαναληφθεί και σήμερα.

Μπόχουμ – Ντάρμσταντ

Η αγωνιστική κλείνει στην Bundesliga με μια αναμέτρηση των τελευταίων θέσεων μεταξύ της Μπόχουμ και της Ντάρμσταντ. Η νίκη με 3-2 επί της Μπάγερν αποδείχθηκε… καταραμένη για τους γηπεδούχους, αφού έκτοτε μετρούν τέσσερις διαδοχικές ήττες. Πλέον η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού έπεσε στους έξι βαθμούς και το σημερινό ματς απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Χωρίς να έχει τρελές επιδόσεις επιθετικά, η Μπόχουμ παίζει καλή μπάλα και δημιουργεί αρκετά με 17,4 τελικές ανά ματς εντός έδρας. Η Ντάρμσταντ από την άλλη όχι μόνο έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία αλλά δέχεται και τις περισσότερες τελικές εκτός έδρας μετά την Γκλάντμπαχ, φτάνοντας τις 19,4 ανά ματς. Αξίζει από κάθε άποψη να πάρουμε τις 17+ τελικές των γηπεδούχων στο 2.25 της Novibet, ενώ ακόμα και υψηλότερα όρια ίσως να επιβεβαιωθούν από την Μπόχουμ.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Ειδικό
16:00
Λίβερπουλ - Μπράιτον
34+ συνολικές προσπάθειες για γκολ
3.00
BET: 20 units
Ειδικό
18:30
Στουτγκάρδη - Χάιντενχαϊμ
Στουτγκάρδη να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
1.85
BET: 33 units
Ειδικό
20:30
Μπόχουμ - Ντάρμσταντ
Μπόχουμ 17+ προσπάθειες για γκολ
2.25
BET: 27 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις