Χωρισμός ΒΟΜΒΑ για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Χωρισμός ΒΟΜΒΑ για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Τέλος το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της πόλης!

Γύρισε σελίδα στη ζωή της γνωστή παρουσιάστρια, καθώς έβαλε τέλος στην σχέση της. Μια σχέση που δεν κράτησε πολύ, αλλά απασχόλησε όλα τα μέσα και τις εκπομπές της τηλεόρασης.

Πρόκειται για τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, οι οποίοι μπορεί να μην επισημοποίησαν την σχέση τους, όμως πλέον σίγουρα δεν είναι μαζί.

Σχετική αναφορά για τον χωρισμό τους υπάρχει και στο Okmag.gr, με αφορμή την τοποθέτηση του Νίκου Κοκλώνη για την κόντρα της Δανάης Μπάρκα με την Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Νίκος Κοκλώνης είπε πάντως χτες στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι δεν πήρε ποτέ θέση για το θέμα Καινούργιου VS Μπάρκα γιατί αγαπάει και εκείνες αλλά και τη Βίκυ-μαμά-Δανάης-Σταυροπούλου. Και ότι το έχει συζητήσει με όλες, ότι έχει άποψη, αλλά την κρατάει για τον εαυτό του -σοφή επιλογή. Παρένθεση: Τόσες εβδομάδες έχουν περάσει και ακόμα όπου πάω με ρωτάνε αν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος τα έχει με τη Δανάη (ΟΧΙ)».

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις