ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα, με την Ένωση να θέλει να παραμείνει στην κορυφή και τους Πειραιώτες να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Opap Αρένα» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Ματέι Γιουγκ.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2.
  • Η ΑΕΚ είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.
  • Στην έδρα της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 5-5-0 στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος.
  • Σε πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στη Λαμία και νίκησε την τοπική ομάδα με 4-0 για να μπει με το «δεξί» στα πλέι-οφ. Είχε εντυπωσιακά στατιστικά στο πρώτο ημίχρονο (0-15 τελικές, 26%-74% κατοχή, 0-11 κόρνερ) αλλά χρειάστηκε να έρθουν οι καθυστερήσεις για να βρει το πρώτο γκολ με τον Κάλενς. Παραδόξως στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε τους τόνους, αλλά εκεί είναι που βρήκε τα υπόλοιπα τρία γκολ με πέντε τελικές. Ο Πόνσε στο 68’ κι ο Λιβάι Γκαρσία στο 88’ και το 90+3’ σκόραραν για να διαμορφώσουν το τελικό σκορ. Σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ, η Ένωση κατάφερε να ανακτήσει το πλεονέκτημα και να ανέβει στην κορυφή, με διαφορά δύο βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενα over 2,5, ενώ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σημειώθηκαν over 3,5 τέρματα.

Απουσίες: Πλήρης θα παραταχθεί απόψε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον – Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πινέδα – Λ. Γκαρσία.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Την πρώτη ήττα εντός συνόρων με προπονητή τον Μεντιλίμπαρ υπέστη ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχασε με 3-1 στο «Καραϊσκάκης» από τον Παναθηναϊκό. Παρότι αυτός πήρε το προβάδισμα με τον Ποντένσε στο 24’ δεν έπιασε τα απαιτούμενα στάνταρ απόδοσης και δίκαια δέχτηκε την ανατροπή. Μπακασέτας (41’) και Ιωαννίδης (45+4’) άλλαξαν τελείως τα δεδομένα ανατρέποντας το σκορ λίγο πριν το ημίχρονο, και ο δεύτερος σκόραρε ξανά για το τελικό 1-3 στο 70’. Τέταρτοι και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» με απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή. Πάντως το κλίμα στον Πειραιά είναι καλό, αφού ακολούθησε η επική ανατροπή και νίκη με 6-1 στην παράταση επί της Μακάμπι, η οποία έδωσε στον Ολυμπιακό μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Stat attack: Μετρά έξι συνεχόμενα over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Ο Αλεξανδρόπουλος έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί, ενώ αντίθετα Μάρτινς και Ροντινέι φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Τσικίνιο, Έσε, Όρτα – Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός – Προγνωστικά

Είναι φαβορί η ΑΕΚ οπωσδήποτε, όμως το αήττητο σερί δέκα αγώνων του Ολυμπιακού στην έδρα της για το πρωτάθλημα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Γενικώς τα παιχνίδια τους έχουν γκολ, συνήθως εκατέρωθεν, και το ίδιο περιμένουμε να δούμε και απόψε. Στο 1.90 τιμάται το over 2,5 από την Interwetten.

Μονό
20:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Over 2,5
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις