Αυτό θέλει σαν τρελός ο Μαρινάκης!

Νέα μεταγραφή έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε βιντεοκλήση τους παίκτες του Ολυμπιακού για να τους συγχαρεί για την θρυλική πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μόλις οι παίκτες είδαν την κλήση έγινε… πανικός, με παίκτες και πρόεδρο να πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση, η οποία ήρθε με τρομερή ανατροπή καθώς οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 1-6 εκτός έδρας τους Ισραηλινούς, ενώ μία βδομάδα νωρίτερα είχαν χάσει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 1-4.

Να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, μετά την πρόκριση με το εμφαντικό 1-6 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ικανοποιημένος και από τον αποκλεισμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο λόγος είναι απλός.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει τελικό του Ολυμπιακού στο Conference League στην Opap Arena και ο μόνος τρόπος να μη γινόταν ο τελικός στην έδρα της ΑΕΚ ήταν να βρίσκεται στον τελικό η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πλέον, μετά τον αποκλεισμό των Κροατών από τον ΠΑΟΚ, ο τελικός δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει έδρα (σ.σ. αλλιώς θα γινόταν στην Τσεχία).

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να… σηκώσει ευρωπαϊκό στην έδρα της ΑΕΚ.

Πλέον, μετά την επική πρόκριση όλα είναι πιθανά για αυτόν τον Ολυμπιακό.

πηγή: sportime.gr

Best Picks Παρασκευής με επιλογές σε Ευρώπη και Ασία έως 13.00!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με επιλογές σε Ευρώπη και Ασία έως 13.00!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις