Τίναξε την μπάνκα με Ντιναμό – Φεύγει με πολλά εκατομμύρια!

Τίναξε την μπάνκα με Ντιναμό - Φεύγει με πολλά εκατομμύρια!

Μια νύχτα που πολύ δύσκολα να ξεχαστεί όσα χρόνια και αν περάσουν η αποψινή για τον Δικέφαλο του Βορρά και αυτό γιατί όχι απλά έβαλε πέντε γκολ στη Ντιναμό, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου ματς και πέρασε στα προημιτελικά του Conference, αλλά γιατί το έκανε με τρόπο εμφατικό δείχνοντας ότι επιστρέφει στις εξαιρετικές εμφανίσεις το κατάλληλο σημείο γεμίζοντας τους πάντες αισιοδοξία. Οι παίκτες του Λουτσέσκου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν με το μαχαίρι στα… δόντια, κάτι που είχαμε χάσει αρκετό καιρό τώρα, δείχνοντας πόσο πολύ είχαν αδικήσει τον εαυτό τους το περασμένο διάστημα. Μάλιστα το πρώτο ημίχρονο κόντρα στους Κροάτες δεν είναι απλά το καλύτερο φετινό, αλλά ένα από τα κορυφαίο των τελευταίων ετών της ομάδας, με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 25 να έχει 8 τελικές προσπάθειες, ενώ από εκείνο το σημείο και μετά σκόραρε τρία γκολ και αγκάλιασε την πρόκριση.

 

Ο Λουτσέσκου στο παιχνίδι κατάλαβε ότι χώρος για… τζογάρισμα δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα να δώσει χώρο στην… εμπειρία, με τους Βιεϊρίνια και Σβαμπ να τον βγάζουν ασπροπρόσωπο. Τόσο ο Πορτογάλος, όσο και ο Αυστριακός έδειξαν ότι είναι γεννημένοι για τέτοια παιχνίδια κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις, όσο μπορούσαν μιας και η κούραση έκανε την εμφάνισή της, ενώ παράλληλα «φώναξαν» στον Ρουμάνο ότι οι επιλογές Ότο, Οζντόεφ στο πρώτο παιχνίδι ήταν απόλυτα λάθος, κάτι που φυσικά αποδείχθηκε. Την ίδια στιγμή δεν πρέπει να αφήσουμε εκτός κουβέντας τον Μεϊτέ, που για ακόμα ένα παιχνίδι είναι το «κλειδί» στην μεσαία γραμμή του Δικεφάλου του Βορρά, μιας και όποτε είναι καλά εκείνος, τότε και ο ΠΑΟΚ είναι σε άριστη κατάσταση. Αυτό έγινε και απόψε, με τον έμπειρο μέσο να είναι εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση, να τρέχει και να κόβει μέχρι τις καθυστερήσεις τις προσπάθειες των παικτών της Ντιναμό και παράλληλα να… φωνάζει στους ανθρώπους της ομάδας πως πρέπει άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες για την μεταγραφή του μιας και οι… σειρήνες ακόμα και από Ελλάδα είναι πολλές και χρόνος σίγουρα δεν υπάρχει.

πηγή: sportdog.gr

Best Picks Παρασκευής με επιλογές σε Ευρώπη και Ασία έως 13.00!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με επιλογές σε Ευρώπη και Ασία έως 13.00!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις