Στον αέρα ο τελικός του Κυπέλλου!

Κίνδυνος για παικταρά του Άρη!

Με δύο επικές προκρίσεις απέναντι σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Conference League.

Οι δύο ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην αυριανή κλήρωση (δείτε εδώ τους υποψήφιους αντιπάλους), ωστόσο το σίγουρο είναι πως η αποψινή βραδιά εκτός από χαρά σε εκατομμύρια Έλληνες και πολλά λεφτά στα ταμεία των δύο ομάδων, θα φέρει και… αναστάτωση στη Super League.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν πλέον δικαίωμα αναβολής στα παιχνίδια τους στην Ελλάδα (άρα θα αναβληθεί όλη η αγωνιστική) πριν από προημιτελικό και το πιθανότερο είναι να ζητήσει μία αναβολή ο ένας και μία ο άλλος. Άρα θα υπάρξει σίγουρα μία ακόμα εμβόλιμη στα πλέι οφ και το πιθανότερο η τελευταία αγωνισιτκή θα πάει πιο πίσω και μαζί θα παρασύρει και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο αγωνίζονται Παναθηναϊκός και Άρης και είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου!

πηγή: sportdog.gr

Best Picks Παρασκευής με επιλογές σε Ευρώπη και Ασία έως 13.00!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με επιλογές σε Ευρώπη και Ασία έως 13.00!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις