Δυνατή δυάδα από το Champions League!

προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ με την ατλέτικο μαδρίτης σε πρώτο πλάνο στη φωτογραφία.

Ο Fotaras14 επιστρέφει με δυάδα από τα αστέρια σε απόδοση 3.92.

Προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ

Φίλοι και φίλες του koubanezos.gr χαίρετε! Μια μαγευτική βραδιά έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, παρέα με την μεγαλύτερη διοργάνωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις ξεκινούν λοιπόν σήμερα στις 22:00 σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ. Στα σημερινά προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ θα ποντάρουμε και στους δυο αγώνες με έμφαση στα γκολ.

Πρώτη αναμέτρηση στην Ιταλία, νίκη για την Ίντερ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 με σκόρερ τον Αρναούτοβιτς στο 79’. Καλός ο ρυθμός στα 90 λεπτά της πρώτης αναμέτρησης, ωστόσο είχαμε μεγάλη αστοχία και από τις δυο ομάδες στο τελικό σουτ. Κάτι το οποίο δεν θέλουμε σήμερα, καθώς θα ποντάρουμε στο goal/goal & over 2,5 σε δυνατή απόδοση.

Προγνωστικά στο Μπορούσια Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν

Στην πρώτη αναμέτρηση στην Ολλανδία, Αϊντχόφεν και Ντόρτμουντ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς καθώς είχαμε 1-1 τελικό σκορ. Είδαμε ωραίο και ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο ωστόσο δεν είδαμε νικητή. Κάτι που θα δούμε σήμερα είτε στα 90 λεπτά, είτε στη παράταση ή τα πέναλτι ! Ποντάρω στην πρόκριση της Ντόρτμουντ.

Δυνατή δυάδα από το Champions League!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Δυνατή δυάδα από το Champions League!

Δυάδα απόδοσης 3.92
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ
Goal/goal & over 2,5
2.35
22:00
Ντόρτμουντ - Αϊντχόφεν
Πρόκριση Ντόρτμουντ
1.67
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις