Άγριο ξέσπασμα Καρπετόπουλου – «Φοβρή ιδέα με Ιωαννίδη»!

Εκπομπή για το Euro 2020 με Καρεμπέ και Μακέντα

Τους λόγους της βαριάς ήττας του Ολυμπιακού ανέλυσε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του MEGA, όπου στάθηκε στα λάθη τακτικής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και παικτών, στις τρανταχτές αδυανμίες της ομάδας, αλλά και στην αντίδραση του Φατίχ Τερίμ μετά τον ΟΦΗ.

Μεταξύ άλλων, στο σχόλιό του στο MEGA ανέφερε:

«Δεν είναι ένα μεμωνομένο αποτέλεσμα. Είναι η συνέχεια του παιχνιδιού με τη Μακάμπι, σε ένα ματς καρμπόν. Όποιος έχει δει τον Ολυμπιακό, βλέπει ότι κάνει τα ίδια από την αρχή της σεζόν. Υπάρχουν απλώς ομάδες που έχουν εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του και άλλες όχι.
Αν είσαι αντίπαλος προπονητής, είναι δεδομένο τι θα του κάνεις. Θα στοχεύσεις τα πλάγια μπακ και θα έχεις έναν φορ κινητικό για να πηγαίνει βόλτα τον δεύτερο σέντερ μπακ. Σήμερα ήταν ο ατυχής Μπιανκόν, τον οποίο πήγε βόλτα ο Ιωαννίδης να δει όλο το γήπεδο παντού. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ξέρουν αν έπαιξε ο Μπακασέτας. Φοβερή ιδέα να αφήσεις τον αρχηγό της Εθνικής να βάλει δύο γκολ, χωρίς να υπάρχει παίκτης κοντά του.

πηγή: sportdog.gr

Best Picks Τρίτης με Champions League, Αγγλίες και Eurocup στο 6.50ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Τρίτης με Champions League, Αγγλίες και Eurocup στο 6.50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις