Το «έγκλημα» στον ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο!

Έσκασε πρόταση για βασικό του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε στην άδεια Τούμπα από τον Άρη με 0-1 για την πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος των play off της Super League 1, πληρώνοντας για ακόμη μια φορά την έλλειψη φορ.

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές. Το ίδιο το άθλημα έρχεται να σου υπενθυμίσει τις αστοχίες σου όταν εσύ δεν πράττεις ορθολογικά (σε συγκεκριμένες θέσεις για να μην τα «τσουβαλιάζουμε»).

Σε δύο αναμετρήσεις, σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Άρης χωρίς να κάνουν κάτι παραπάνω από αυτόν στο παιχνίδι (το ποσοστό του 26% κατοχή μπάλας χθες για τους φιλοξενούμενους το αποδεικνύει), τον τιμώρησαν με αυτό που του λείπει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Έχοντας να επιδείξουν δύο κανονικά φορ που ξέρουν τη θέση, λειτουργούν στο σωστό timing και κάνουν τα βασικά.

Μπρούνο Πέτκοβιτς και Λορέν Μορόν χρειάστηκαν μόλις δύο και μια προσπάθειες αντίστοιχα για να εκθέσουν τον ΠΑΟΚ που παλεύει να ανοίξει κλειστές άμυνες με τον τίμιο κατά τα άλλα Μπράντον Τόμας του 1.73 ύψους.

Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα αδικεί την ποιότητα που έχει πίσω από την κορυφή της επίθεσης λόγω χαρακτηριστικών αλλά και άστοχων επιλογών. Με πιο τρανό παράδειγμα τον Αλί Σαμάτα που δεν έχει καταφέρει να δώσει απολύτως τίποτα έως τώρα στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

πηγή: sportime.gr

Best Picks Τρίτης με Champions League, Αγγλίες και Eurocup στο 6.50ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Τρίτης με Champions League, Αγγλίες και Eurocup στο 6.50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις