Καρυπίδης: «Δεν θα πας πουθενά»!

Μπαμ Καρυπίδη με στόπερ!

Ο Άρης έκανε μεγάλη νίκη στην Τούμπα. Οι παίκτες και ο Μάντζιος έχουν ακούσει διάφορα πριν κάνει ξεκινήσουν τα πλέι οφ της Stoiximan Super League. Αλλά απάντησαν με ισοπαλία με την ΑΕΚ και νίκη με τον ΠΑΟΚ.

Μέσα σε όλα γίνονται κινήσεις και για την επόμενη σεζόν. Ο Άρης θέλει να είναι έτοιμος σχετικά γρήγορα. Μέσα στα πλάνα και ο Ρόουζ.

To καλοκαίρι τα είπαν, αλλά δεν τα βρήκαν. Αμιγώς οικονομικοί και μόνο οι λόγοι. Τελικά η επιστροφή του Λίντσεϊ Ρόουζ στον Άρη καθυστέρησε κάτι μήνες! Η απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, έκπληξη για πολλούς, αφού ο Άρης είχε στο ρόστερ τρεις πρωτοκλασάτους στόπερ. Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Βέλεθ. Ο πρώτος δεν ψήνεται να ανανεώσει και το καλοκαίρι όλα δείχνουν οτι θα φύγει. Ο Καρυπίδης ούτε που το σκέφτεται να του δώσει τα λεφτά που ζητάει. Ο Βέλεθ έχει γίνει εξάρι.

Ο Ρόουζ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Και όλα δείχνουν οτι την επόμενη σεζόν θα ανέβει στο Νο2 στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών.

Ήδη το τελευταίο διάστημα που ο Φαμπιάνο ήταν τραυματίας, πήρε φανέλα βασικού και τα πάει εξαιρετικά. Σαν να μην έλειψε μια μέρα, που λένε. 10 συμμετοχές, επτά 90λεπτα στη Stoiximan Super League.

Ο «Κάρυ» αισθάνεται δικαιωμένος με την απόφαση που πήρε να τον φέρει πίσω. Και όπως του μετέφερε και του ίδιου του ποδοσφαιριστή πριν τον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό. «Δεν πρόκειται να πας πουθενά. Εδώ θα μείνεις και θα κλείσεις την καριέρα σου στον Άρη».

πηγή: sportime

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις