Champions League και δυάδα στο 5.06

προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ με Άρσεναλ και Πόρτο στην εικόνα.

Champions League με προγνωστικά του Fotaras14 και δυάδα από Βαρκελώνη και Λονδίνο στο 5.06.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Άρσεναλ – Πόρτο

Καλημέρα στον κόσμο του koubanezos.gr! Η μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει σήμερα με δυο αγώνες στα προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ και εμείς είμαστε έτοιμοι να πληρωθούμε από την αποψινή δυάδα σε εξαιρετική απόδοση 5.06!

Πρώτη αναμέτρηση στο Λονδίνο, με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Πόρτο στις 22:00 στο κατάμεστο «Έμιρεϊτς». Στην πρώτη αναμέτρηση στην Πορτογαλία η Πόρτο πήρε την νίκη με 1-0 με γκολ του Γκαλένο στο 94’ κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Οι κανονιέρηδες προέρχονται από νίκη εντός έδρας κόντρα στην Μπρέντφορντ που τους έφερε στην πρώτη θέση της Premier League! Δεδομένο το όποιο θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα!

Στον αντίποδα, η Πόρτο έχει το αβαντάζ του ενός γκολ από το πρώτο ματς ωστόσο αυτό ίσως δεν είναι αρκετό. Πιστεύω πως θα παίξει με σκοπό να σκοράρει και δεύτερο γκολ ανεβάζοντας έτσι τις πιθανότητες να προκριθεί.

Συνοψίζοντας, περιμένω και από τις δυο ομάδες γκολ! Ποντάρουμε στο goal/goal.

Μπαρτσελόνα – Νάπολι

Οι δυο ομάδες αγωνίζονται για δεύτερη φορά, με τηΝ πρώτη αναμέτρηση στην Ιταλία να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς! Στο 1-1 το σκορ στο πρώτο ματς, με την Μπαρτσελόνα να μοιάζει πιο ικανή να πάρει την πρόκριση. Κάτι το οποίο πιστεύω πως θα ολοκληρώσει απόψε με μια εύρη νίκη. Άσος και over 1,5!

Champions League και δυάδα στο 5.06ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Champions League και δυάδα στο 5.06

Δυάδα απόδοσης 5.06
22:00
Άρσεναλ - Πόρτο
Goal/goal
2.25
22:00
Μπαρτσελόνα - Νάπολι
1 & over 1,5
2.25
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις