Δύο μεταγραφές-δώρο στη συμφωνία Μαρινάκη – Μεντιλίμπαρ!

Δύο μεταγραφές-δώρο στη συμφωνία Μαρινάκη - Μεντιλίμπαρ!

Έρχεται μπακ και φορ!

Η ανανέωση στο συμβόλαιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι, έγινε με επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη για να δείξει εμπράκτως την αμέριστη στήριξή του στον έμπειρο προπονητή.

Ο Βάσκος έχει προτείνει συγκεκριμένα ονόματα στο Λιμάνι. Η παραμονή του αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ήδη μαζί με τον Κοβάσεβιτς και τον Καρεμπέ, ο έμπειρος κόουτς εξετάζει την αγορά για το καλοκαίρι. Στην πατρίδα του επιμένουν πάντως πως έχει ζητήσει δύο ποδοσφαιριστές…

Η ανανέωση στο συμβόλαιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι ήταν το πρώτο βήμα από όσα είχε στο μυαλό του ο Ισπανός τεχνικός – Έφτασε στην Ελλάδα στις αρχές τού χρόνου, με τη μεταγραφική περίοδο να έχει λήξει και την ομάδα να έχει αλλάξει ήδη δύο προπονητές. Άρα ο σχεδιασμός της είχε περάσει από χίλια κύματα, ήταν πίσω στη μάχη του τίτλου, σε κάθε περίπτωση η συνθήκη έφερε την απόφαση οι δύο πλευρές να συμπορευτούν για 4-5 μήνες, κι έπειτα να δουν πώς και αν θα συνεχίσουν.

Με την πάροδο των αγώνων όμως, τις νίκες, αλλά και το κλίμα/υποδομές/συνθήκες εργασίες που βρήκε ο Μεντιλίμπαρ από τη μία, αλλά και την ικανοποίηση που υπήρξε στου Ρέντη για την παρουσία του, έφεραν την επέκταση μια ώρα αρχύτερα!

Αυτό, όμως, είναι το πρώτο βήμα, αν και κάποιους τους παραξένεψε ότι έγινε μετά την πρώτη ήττα, και μάλιστα βαριά, του Ισπανού στον πάγκο του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά ο 62χρονος προπονητής σχεδιάζει ήδη το δευτερο: Δηλαδή το πώς θα κινηθεί το κλαμπ το προσεχές καλοκαίρι στον σχεδιασμό του.

Αρχικά να πούμε ότι στο διάστημα της παραμονής του στην Ελλάδα έχει, ήδη, χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστες του ρόστερ, πλην του τρίτου τερματοφύλακα! Άρα, έστω και ακροθιγώς, έχει σχηματίσει εικόνα για όλους. Κάτι που σημαίνει ότι ξέρει τι μπορεί να προσφέρει το υπάρχουν υλικό αλλά και τι μπορεί να χρειαστεί για το προσεχές καλοκαίρι.

Θα μπορούσε, ίσως, να φέρει κάποιους δικούς του παίκτες στην ομάδα, που τους είχε στη Σεβίλλη και μπορούν να δώσουν πολλά στον Ολυμπιακό; Γιατί δεδομένα πρόκειται για αθλητές επιπέδου και, μάλιστα, ο ένας από αυτούς είχε “παίξει” και το περασμένο καλοκαίρι στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών!

Για παράδειγμα ο Ουσάμα Ιντρίσι, 26χρονος διεθνής Ολλανδός άσος που έφυγε από τη Σεβίλλη και πήγε στην Πατσούκα – Αυτός είναι που είχε απασχολήσει το περασμένο καλοκαίρι. Ή ο δεξιός μπακ Γκονζάλο Μοντιέλ, που είναι δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ (!), ακόμα και ο Ιβάν Ράκιτιτς που παίζει τώρα στην Αλ Σαμπάμπ αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Σαφώς υπάρχουν και στη Σεβίλλη λύσεις που θα μπορούσαν να έρθουν στο Λιμάνι και να κάνουν τη διαφορά, όπως είναι για παράδειγμα ο επιθετικός Ράφα Μιρ που είχε “παίξει” το περασμένο καλοκαίρι για τους Πειραιώτες, αλλά και ο Σέρβος τερματοφύλακας Μάρκο Ντμίτροβιτς. Στη δική του περίπτωση, μάλιστα, μπορεί να βάλει ένα χεράκι και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Να διευκρινίσουμε, βέβαια, ότι ο Μεντιλίμπαρ ήταν προπονητής με θητεία σε μικρομεσαίες ομάδες πριν από τη Σεβίλλη, άρα δεν έχει μάθει όπου πηγαίνει να ζητάει συγκεκριμένους παίκτες κ.λπ. Ενδεικτικό του πώς πορεύεται στην καριέρα του αλλά και ως ένας από τους λόγους που έχει καταφέρει να πάει τόσο καλά από την αρχή στο Λιμάνι…

Πηγή: sportdog.gr

Δύο μεταγραφές-δώρο στη συμφωνία Μαρινάκη - Μεντιλίμπαρ!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις