Σκοράρουν και προσφέρουν αξία στο 2.05

Προγνωστικά με την Ίντερ να είναι στην φωτογραφία.

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και προτείνει δύο επιλογές μέχρι τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά: Δυάδα με γκολ και έδρα

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου με πονταρίσματα που έχουν αρκετό ενδιαφέρον σε Ιταλία και Γερμανία, έχοντας επιλογές στον διπλασιασμό, πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά.

 

Άουγκσμπουρκ – Χάιντενχαϊμ

Ξεκινάμε από την δυάδα μας. Η αρχή γίνεται στην Γερμανία με την αναμέτρηση της Άουσμπουργκ με την Χάιντενχαϊμ, ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι άνετες, έχουν ξεμπερδέψει με την παραμονή και κοιτούν την δεκάδα. Σε γενικές γραμμές παίζουν αρκετά ελεύθερα, έχουν εύκολο το γκολ και δημιουργούν αρκετές φορές επικίνδυνες καταστάσεις. Οι αμυντικές τους ικανότητες δεν είναι και οι καλύτερες οπότε το αμφίτερμα αξίζει και κουμπώνει ωραία με την παρακάτω επιλογή.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

 

Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα

Η Κάλιαρι κοντράρει την Σαλερνιτάνα, σε μία αναμέτρηση do or die. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέσα στη Τοσκάνη και έχουν πλέον μπόλικες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη τελειωμένη υπόθεση είναι το σύνολο του Λιβεράνι που μετράει αντίστροφα για να βρεθεί στη Serie B και γενικότερα δεν μοιάζει να μπορεί να γυρίσει την κατάσταση. Το 1Χ μας φτιάχνει μία δυάδα διπλασιασμού.

 

Προγνωστικά: “Ανοίγουν” στη Μπολόνια

Κλείνουμε με ένα μονό αποδεκτό. Στη Μπολόνια η τοπική ομάδα που ονειρεύεται φέτος αστέρια κοντράρει την Ίντερ που θα στεφθεί πρωταθλήτρια στο τέλος της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και ιδιαίτερα εντός έδρας έχουν εικόνα που πραγματικά σε μαγεύει. Μάλιστα σκοράρουν συνέχεια και δείχνουν πως με τον Μότα στον πάγκο έχουν κάνει σπουδαία δουλειά. Η ομάδα του Ιντσάγκι από την άλλη έχει στο μυαλό της το ματς με την Ατλέτικο, αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές ωστόσο είναι ιδιαίτερα κυνική και οφείλει να κερδίσει ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα από σήμερα και τυπικά. Το αμφίτερμα βρίσκεται κοντά στον διπλασιασμό και αποτελεί την επιλογή μας.

Δυάδα απόδοσης 2.05
16:00
Κάλιαρι - Σαλερνιτάν
1.29
16:30
Άουσμπουργκ - Χάιντενχαιμ
Goal/goal
1.62
BET: 30 units
Μονό
19:00
Μπολόνια - Ίντερ
Goal/goal
1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις