Η φόρμα μας στέλνει στο ταμείο

Η φόρμα μας στέλνει στο ταμείο

Προγνωστικά NBA: Ταξίδι σε τρία γήπεδα με ειδικά παικτών, ομάδων και μία δυνατή δυάδα, μας φέρνει απόψε ο Λοβέρδος.

Προγνωστικά: Με φόρα από την Φιλαδέλφεια

Καλησπέρα NBAέρς! Μας την έκαναν Ντόνσιτς και Ποέλτλ την Τετάρτη, παρόλα αυτά σημειώσαμε σημαντικό κέρδος με 4/6. Στα σημερινά Προγνωστικά NBA δεν θα εστιάσω σε μία αναμέτρηση, αλλά σε ειδικά από δύο διαφορετικές.

 

Από τη μία η Φιλαδέλφεια, που προσπαθεί να περιορίσει όσο μπορεί τις ήττες εν απουσία του Εμπίντ. Από την άλλη οι Χόρνετς, που δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου, τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Σίγουρα φαβορί είναι οι Σίξερς, όμως σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να ακουμπήσουμε κάποιο από αυτά τα όρια. Βρίσκω όμως αρκετό ενδιαφέρον στο αθροιστικό RA της μεγάλης έκπληξης των Σίξερς, Ταϊρίζ Μάξεϊ. Οι Χόρνετς να είναι στις bottom-5 ομάδες, σε ριμπάουντ αλλά και ασίστ των αντιπάλων τους. Ο Μάξεϊ έχει επιβεβαιώσει το over σε έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια, με μοναδική εξαίρεση την αναμέτρηση μέσα στη Βοστόνη. Σε αυτό το διάστημα μοιράζει 6,4 ασίστ και μαζεύει 5,4 ριμπάουντ. Αν δεν υπάρξει κάποιο blow out, θεωρώ πως θα βγάλει άνετα το δέκα στο αθροιστικό.

 

Προγνωστικά στο ΝΒΑ και το Τορόντο

Στην στήλη της Τετάρτης αναλύσαμε την περιφερειακή άμυνα των Ράπτορς. Πλέον στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις επιτρέπουν 39,5 προσπάθειες πίσω από τα 7.24, τις τρίτες περισσότερες στη λίγκα. Από αυτές δέχονται 14,3 τρίποντα, δηλαδή έχουν την πέμπτη χειρότερη επίδοση σε αυτό το διάστημα.

Από την άλλη οι Γουόριος έχουν πάρει φωτιά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, τι πιο σύνηθες θα πει κανείς; Με ποσοστό 40,4% και 16,7 τρίποντα ανά αγώνα, ευστοχούν σε περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στα τελευταία δέκα παιχνίδια.

Ένας συνδυασμός στατιστικών που μου τράβηξαν την προσοχή, έχει να κάνει με τους πόντους του πρώτου δεκαλέπτου. Οι Ράπτορς είναι στις δέκα ομάδες που επιτρέπουν τους περισσότερους πόντους στην πρώτη περίοδο. Ο Ντρέιμοντ Γκριν, έχει πετύχει τουλάχιστον δύο πόντους στην πρώτη περίοδο, σε 9/10 τελευταία παιχνίδια των Γουόριορς.

 

Προγνωστικά με τον Χέρμπερτ Τζόουνς

Ο Χέρμπερτ Τζόουνς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα. Η συνεχής παρουσία του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τέσσερις πενταδάτους, τον έχει βοηθήσει να βρει ρυθμό. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει δει πολύ μεγάλη αύξηση στον χρόνο συμμετοχής του. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια παίζει κατά μέσο όρο 35,6 λεπτά, έξι περισσότερα από το μέσο όρο της σεζόν. Σε αυτό το διάστημα πετυχαίνει 12,8 πόντους και μαζεύει 4,4 ριμπάουντ. Έχει ξεπεράσει το όριο των 15,5 PR σε οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια. Τις δύο φορές που δεν τα κατάφερε, είχε λιγότερα από 29 λεπτά συμμετοχής.

‘Έχουμε πει δεκάδες φορές πως Πέισερς είναι μία ομάδα που παίζει με εντυπωσιακά γρήγορο ρυθμό! Απόρροια αυτού του ρυθμού είναι τα ψηλά σκορ στα παιχνίδια της. Αυτή τη στιγμή, επιτρέπουν τους τρίτους περισσότερους πόντους στο NBA. Οι δύο θέσεις στις οποίες είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν αυτές των Small και Power Forward. Η απόκτηση του Πασκάλ Σιάκαμ διόρθωσε σε ένα βαθμό το πρόβλημα στην δεύτερη, με τη θέση «3» να είναι η αχίλλειος πτέρνα τους. Τα αντίπαλα «τριάρια» πετυχαίνουν 27,3 πόντους και μαζεύουν 10,8 ριμπάουντ! Οι Πέισερς είναι τρίτοι από το τέλος, στην ικανότητα περιορισμού των αντίπαλων Small Forward.

Μονό
02:40
Τορόντο Ράπτορς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Γουόριος Over 14,5 Εύστοχα Τρίποντα
2.00
BET: 29 units
Μονό
03:10
Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Ιντιάνα Πέισερς
Χέρμπερτ Τζόουνς Over 15,5 PR
1.93
BET: 30 units
Δυάδα Απόδοσης 2.72
02:10
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σάρλοτ Χόρνετς
Ταϊρίζ Μάξεϊ Over 9,5 RA
1.70
02:40
Τορόντο Ράπτορς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
1η Περίοδος: Ντρέιμοντ Γκριν Over 1,5 Πόντοι
1.60
BET: 21 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις