Πού θα πάρει μεταγραφή ο Τολιόπουλος!

Πού θα πάρει μεταγραφή ο Τολιόπουλος!

Η Εθνική δυσκολεύτηκε πολύ αλλά τα κατάφερε απέναντι στην Ολλανδία και έτσι έκανε το 2/2 στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρατάχθηκε με τρανταχτές απουσίες στη Χάγη, μέσα στο ματς της προέκυψαν νέα προβλήματα, παρόλα αυτά μπόρεσε και πέτυχε τον στόχο της με τον Βασίλη Τολιόπουλο να κάνει την διαφορά. Ο γκαρντ του Αρη στο παιχνίδι με την Τσεχία την προηγούμενη Παρασκευή δεν ήταν καλός, αλλά πριν από λίγο πήρε το αίμα του πίσω. Πέτυχε 26 πόντους, έδωσε 8 ασίστ και ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο η Εθνική πήρε τη νίκη στην Ολλανδία με 74-72.

Ο Τολιόπουλος εδώ και πολύ καιρό και πιο συγκεκριμένα από το ματς με τον Παναθηναϊκό και έπειτα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο ελληνικό μπάσκετ και όχι αδικαιολόγητα. Κάνει τη μία σούπερ εμφάνιση μετά την άλλη και έχει προκύψει η απορία αν στα 28 του χρόνια θα έχει μία θέση το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.

 

Δεν είναι κάτι, που μπορεί να απαντηθεί εύκολα. Στον Αρη αλλά και σε αυτή την Εθνική κάνει πράγματα και θάματα, αλλά έχει πολύ χώρο και χρόνο. Κάτι, που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Και ο Μωραΐτης ήταν πολύ καλός και κομβικός πριν από λίγο στη νίκη στην Ολλανδία. Αλλά στον Παναθηναϊκό είναι «εξαφανισμένος». Όπως και ο Λούντζης στον Ολυμπιακό.

Οι «αιώνιοι» είναι βαρύ φορτίο και δεν μπορεί να το κουβαλήσει ο καθένας. Κάτι, που είδαμε και με τον επίσης καλό Χαραλαμπόπουλο στα δύο αυτά ματς της Εθνικής με Τσεχία και Ολλανδία. Ο 27χρονος ήταν και στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπόρεσε να στεριώσει. Του δόθηκαν ευκαιρίες αλλά δεν ήταν έτοιμος να τις αρπάξει.

πηγή: sportdog.gr

Best Picks Τετάρτης με φουλ δράση στην Stoiximan Super LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Τετάρτης με φουλ δράση στην Stoiximan Super League

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις