Έξι μονά & ειδικά έως το 3.70

Έξι μονά & ειδικά έως το 3.70

Προγνωστικά NBA: Ο #Loverdose στηρίζει στοιχηματικά τους Μάβερικς για ακόμα μία φορά, με έξι μονές επιλογές σε αποδόσεις έως 3.70!

Καλησπέρα NBAερς! Τέταρτη συνεχόμενη στήλη που θα ασχοληθούμε με τους Ντάλας Μάβερικς. Οι Τεξανοί έχουν γυρίσει το διακόπτη, παίζουν καλό μπάσκετ και μας πάνε απανωτά ταμεία, οπότε γιατί όχι; Σήμερα, στα προγνωστικά NBA βάζουμε στο μικροσκόπιο την αναμέτρηση Τορόντο Ράπτορς – Ντάλας Μάβερικς.

Τορόντο Ράπτορς

Οι ανταλλαγές φαίνεται να έχουν άμεση επίδραση στους Ράπτορς, με τον «Σκότι Μπι» να έχει πιο ελεύθερο ρόλο και να είναι ξεκάθαρα ο ηγέτης της ομάδας. Αν και αουτσάιντερ, μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ έχουν καλύψει το χάντικαπ στα τέσσερα τελευταία. Στο διάστημα αυτών των αγώνων ξεχωρίζει φυσικά ο Μπαρνς με 22 πόντους, 10,3 ριμπάουντ και 8,3 ασίστ. Καθοριστικές είναι και οι εμφανίσεις του Τζέικομπ Ποέλτλ με 13,5 πόντους και 10,8 ριμπάουντ, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη.

Ντάλας Μάβερικς

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως το Ντάλας κοιτάζει ψηλά, το θέμα είναι ποιο είναι το ταβάνι του. Αφού έτρεξαν ένα σερί επτά νικών, έκαναν δύο συνεχόμενες ήττες απέναντι σε Πέισερς και Καβαλίερς. Η δεύτερη ήταν λίγες ώρες νωρίτερα στο Κλίβελαντ. Οι Μαβς ήταν μπροστά στα 2,6 δευτερόλεπτα και οι Καβς δεν είχαν τάιμ-αουτ. Τότε ο Μαξ Στρους ευστόχησε σε σουτ από τα 16 μέτρα και «έκλεψε» τη νίκη από τους Τεξανούς. Σίγουρα η κούραση θα παίξει ρόλο, αλλά η ψαλίδα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολλή μεγάλη.

Έβαν Μόμπλεϊ

Αν και αφορά την αναμέτρηση Σικάγο Μπουλς – Κλίβελαντ Καβαλίερς, θα συμπεριλάβω και ένα αρκετά ενδιαφέρον όριο του Μόμπλεϊ. Ο Νεαρός φόργουορντ είναι αρκετά σταθερός στο σκοράρισμα, αλλά έχει αποδείξει πως όταν χρειαστεί μπορεί και να πασάρει. Στις έντεκα τελευταίες συμμετοχές έχει μέσο όρο 15,9 πόντους και 3 ασίστ. Μόλις σε δύο από αυτές τις έντεκα δεν κάλυψε το σημερινό του όριο. Οι Μπουλς παρά τον σχετικά αργό ρυθμό στα παιχνίδια τους, είναι στις δέκα ομάδες που επιτρέπουν τις περισσότερες ασίστ. Ενώ η θέση από την οποία δέχονται τους περισσότερους πόντους είναι το «4».

Προγνωστικά NBA 29/02/2024

  • Στα τελευταία εννέα παιχνίδια το Ντάλας έχει net rating +10,4 και το Τορόντο -4,4. Οι Μαβς κάλυψαν το χάντικαπ σε επτά από αυτές τις αναμετρήσεις, ενώ οι Ράπτορς σε πέντε. Τορόντο Ράπτορς – Ντάλας Μάβερικς 2 (-3,5) σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan.
  • Στα δέκα τελευταία παιχνίδια οι Ράπτορς δέχονται 119,8 πόντους και οι Μαβς πετυχαίνουν 120,7. Πολλοί από αυτούς προέρχονται από τρίποντα, αφού οι Ράπτορς επιτρέπουν 15,1 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα, ακριβώς όσα πετυχαίνουν οι Μάβερικς. Σαν αποτέλεσμα οι μεν δέχονται τα τέταρτα περισσότερα και οι δε πετυχαίνουν τα τέταρτα περισσότερα. Θεωρώ πως αυτό θα ωφελήσει περισσότερο τους Τεξανούς, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πάρουν τη νίκη. Τορόντο Ράπτορς – Ντάλας Μάβερικς 2 & Μάβερικς over 14,5 τρίποντα & Μάβερικς over 119,5 πόντοι σαν combo σε απόδοση 3,70 στην Novibet.
  • Με μέσο όρο 4,2 τρίποντα σε δέκα προσπάθειες, ο Λούκα μπορεί να διαλύσει τους Ράπτορς πίσω από τα 7,25. Πέτυχε έξι εχθές απέναντι στους Καβαλίερς και άλλα τόσα στους Σανς πριν δύο αναμετρήσεις. Λούκα Ντόνσιτς οver 4,5 εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 2.50 στη Stoiximan.
  • Αν και ο Ουάσιγκτον σουτάρει πιο χαμηλά από το μέσο όρο της καριέρας του, δοκιμάζει 4,3 τρίποντα ανά αγώνα. Απέναντι σε μία άμυνα που χωλαίνει από στην περιφέρεια τον τελευταίο καιρό, το να ευστοχήσει σε δύο πληρώνει καλά. Πι Τζέι Ουάσιγκτον over 1,5 εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 2.07 στη Stoiximan.
  • Αν τελικά αγωνιστεί τελικά ο Ποέλτλ, το double-double του έχει ιδιαίτερη αξία. Το επιβεβαίωσε σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Τζέικομπ Ποέλτλ να σημειώσει Double-Double σε απόδοση 3.30 στη Stoiximan.
  • Κλείνουμε με το over 15,5 Πόντοι+Ασίστ του Έβαν Μόμπλεϊ από την αναμέτρηση Σικάγο Μπουλς – Κλίβελαντ Καβαλίερς σε απόδοση 1.92 στη Stoiximan.

Best Picks Τετάρτης με φουλ δράση στην Stoiximan Super LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Τετάρτης με φουλ δράση στην Stoiximan Super League

Μονό
02:40
Τορόντο Ράπτορς - Ντάλας Μάβερικς
2 (-3,5)
2.00
BET: 25 units
Combo
02:40
Τορόντο Ράπτορς - Ντάλας Μάβερικς
2 & Μάβερικς over 14,5 τρίποντα & Μάβερικς over 119,5 πόντοι
3.70
BET: 10 units
Ειδικό
02:40
Τορόντο Ράπτορς - Ντάλας Μάβερικς
Λούκα Ντόνσιτς 4,5 εύστοχα τρίποντα
2.50
BET: 21 units
Ειδικό
02:40
Τορόντο Ράπτορς - Ντάλας Μάβερικς
Πι Τζέι Ουάσιγκτον over 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.07
BET: 24 units
Ειδικό
02:40
Τορόντο Ράπτορς - Ντάλας Μάβερικς
Τζέικομπ Ποέλτλ - Double-Double: Nαι
3.30
BET: 15 units
Ειδικό
02:40
Τορόντο Ράπτορς - Ντάλας Μάβερικς
Έβαν Μόμπλεϊ over 15,5 PA
1.91
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις