Safe τριάδα διπλασιασμού!

προγνωστικά

Με την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League ο Χρήστος Τσίπης συνεχίζει τα προγνωστικά του σήμερα. Τριάδα από Αγρίνιο, Φιλαδέλφεια και Σέρρες για το 2.10.

Προγνωστικά Stoiximan Super League

Καλημέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες! Πέρασε νικηφόρα η δυάδα του Σαββάτου, πάμε να διευρύνουμε το σερί μας σήμερα. Στήλη με Ελληνικό ενδιαφέρον με τρία φαβορί που εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα περάσουν. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό με τον πολύπειρο Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. Μοιάζει δύσκολο να χάσει βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια. Απ’ την άλλη ο Παναιτωλικός κρίνεται μαχητική ομάδα άλλα του λείπει η ουσία.

Στο δεύτερο παιχνίδι η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννενα, με την Ένωση να έχει μπει μπροστά στη βαθμολογία και δείχνει έτοιμη να παραμείνει εκεί καιρό. Ανέβασε την απόδοσή της, έκοψε τα… δώρα σε χαμηλότερης δυναμικής αντιπάλους και είναι σοβαρή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, από τη στιγμή που δεν πήρε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ όπου βρέθηκε μπροστά με 2-0. Θα πάω με τη νίκη της ΑΕΚ.

Πάμε και στο τελευταίο, Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να συμπληρώνει πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, όπου φαίνεται το ντεφορμάρισμα της, αλλά βαθμολογικά διατηρεί μια καλή ασφάλεια από την τελευταία δυάδα του πίνακα. Όντας το μεγάλο φαβορί ο ΠΑΟΚ πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Safe τριάδα διπλασιασμού!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Safe τριάδα διπλασιασμού!

Τριάδα απόδοσης 1.95
17:00
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
2
1.37
19:00
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
1 & over 1,5
1.24
20:00
Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ
2
1.24
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις