Σοκάρει ο Πάνος Σόμπολος – «Έτσι βρήκα τον Σεργιανόπουλο στο διαμέρισμα»!

Σοκάρει ο Πάνος Σόμπολος - «Έτσι βρήκα τον Σεργιανόπουλο στο διαμέρισμα»!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις 16 χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Σεργιανόπουλου, από τον Σόμπολο. Ο γνωστός δημοσιογράφος που κάλυψε από πρώτος την είδηση και το ρεπορτάζ αποκάλυψε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες εκείνου του πρωινού που ήταν το μοιραίο για τον σπουδαίο ηθοποιό που δολοφονήθηκε από άνδρα που είχαν συνευρεθεί ερωτικά το προηγούμενο βράδυ.

Αναλυτικά:

«Ήταν 7.40 το πρωί της Κυριακής 8 Ιουνίου του 2008, όταν πληροφορήθηκα τη δολοφονία και πήγα αμέσως στην οδό Μετεώρων, στο Παγκράτι, με το συνεργείο του Mega, ώστε να μεταδώσω την έκτακτη αυτή είδηση. Όταν ανέβηκα στο σπίτι, είδα τον Νίκο Σεργιανόπουλο σε ύπτια θέση, με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Ήταν κατασφαγμένος, γυμνός, με αίματα στο πρόσωπο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το σπίτι ήταν άνω κάτω και η οικιακή βοηθός, που ανακάλυψε πρώτη το πτώμα, ήταν σε κακό χάλι».

«Η περίπτωση του Σεργιανόπουλου ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση Ταχτσή. Είναι από τα σπάνια εγκλήματα τέτοιου είδους που εξιχνιάστηκαν».

Best Picks Τρίτης με μπόλικη... Αγγλία στον τριπλασιασμό!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Τρίτης με μπόλικη... Αγγλία στον τριπλασιασμό!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις