Ψάχνει το σερί ο ΟΦΗ

Προγνωστικά

Με τη Stoiximan Super League και τις πέντε αναμετρήσεις της ημέρας ασχολείται ο #Nikolas43 στις σημερινές επιλογές του

Καλησπέρα σε όλους, γεμάτο το πρόγραμμα της Stoiximan Super League με επιλογές για όλα τα γούστα. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: ΠΑΣ Γιάννενα – ΟΦΗ

Μεγάλο ντέρμπι στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Η αντιπαλότητα των ομάδων κρατάει χρόνια και στις τάξεις των οπαδών η νίκη σε αυτά τα παιχνίδια μετράει παραπάνω. Αμφότερες οι ομάδες είχαν σπουδαίες νίκες την περασμένη αγωνιστική και πήραν μια ανάσα. Ο ΠΑΣ πέρασε από τον Βόλο και ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Δέλλα στον πάγκο ξέσπασε στον Πανσερραϊκό. Το παιχνίδι είναι ιδανικό για ισοπαλία αλλά εγώ θα δώσω το πλεονέκτημα στον ΟΦΗ, θα επιλέξω το 2 dnb σε απόδοση 2.07.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να μην κερδίσει ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Επίσης κατάφερε να χάσει και την πρόκριση στην «Λεωφόρο». Δεν έφταιγε ο ΠΑΟΚ βέβαια, καθώς ο Ντραγκόφσκι θα έπιανε πέναλτι μέχρι τα ξημερώματα αν χρειαζόταν. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να ξεσπάσει και ο Παναιτωλικός, δυστυχώς γι’ αυτόν, είναι το τέλειο θύμα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και περιμένω αρκετά γκολ από τον ΠΑΟΚ. Θα πάω με το over 3,5 σε απόδοση 2.62.

Προγνωστικά: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση απέναντι στη Φερεντσβάρος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχουν οι Αρκάδες καθώς η μάχη της κορυφής έχει ανάψει για τα καλά και ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλεια. Υπάρχει ένα αξιοσημείωτο στατιστικό. Ο Αστέρας στα τελευταία 15 παιχνίδια έχει σκοράρει στα 12 ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Θα πάω με το over 0,5 για την ομάδα της Τρίπολης στο 1.95.

Άρης – Βόλος

Ο Άρης πιστεύω πως έχει το μυαλό του ήδη στον τελικό του κυπέλλου, άσχετα αν δεν έχει περάσει και τυπικά. Θα διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου καθώς βαθμολογικά είναι λίγο δύσκολο να σπάσει το λεγόμενο big-4. Ο Βόλος καίγεται, και μάλιστα άσχημα. Έχει μπλέξει στη μάχη της παραμονής και ενδεχόμενη ήττα τον βάζει σε σοβαρούς μπελάδες. Αγνοεί τη νίκη μέσα στο 2024 και δε νομίζω να τη χαρεί απέναντι στον Άρη. Ο άσος είναι αρκετά χαμηλά, σε ένα combo όμως 1 & over 1,5 στο 1.85 είναι όλα καλύτερα.

Προγνωστικά: Παναθηναϊκός – Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση στον τελικό είναι η μόνη ομάδα που θεωρητικά μπορεί να κάνει το νταμπλ. Η κούραση από το θρίλερ των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ υπάρχει σίγουρα αλλά η Κηφισιά για μένα δεν ανήκει την κατηγορία. Στα δικά μου μάτια υποβιβάστηκε όταν έφυγε ο Αναστασίου. Οι ορέξεις του Παναθηναϊκού κρίνουν το αποτέλεσμα καθώς το πάθημα με τη Λαμία έγινε μάθημα και δεν πιστεύω να επαναπαυθεί σε ένα ή δυο γκολ. Θα ρισκάρω αρκετά και θα ποντάρω στο over 2,5 για τους γηπεδούχους στο 1.85. Πιθανό σκορ το 3-1 για μένα.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Μονό
16:30
ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ
2 dnb
2.07
BET: 25 units
Μονό
17:00
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ
Over 3,5
2.62
BET: 25 units
Μονό
18:00
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 
Αστέρας Τρίπολης over 0,5
1.95
BET: 25 units
Combo
19:30
Άρης - Βόλος
1 & over 1,5
1.85
BET: 25 units
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Κηφισιά 
Παναθηναϊκός over 2,5
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις