Δυάδα με σημεία για το 2.30

Δυάδα με σημεία για το 2.30

Προγνωστικά: Ο #Tsipis επιστρέφει με στήλη και επιλογές από Stoiximan Super League και Championship για το 2.30

Καλημέρα σε όλους καλό Σαββατοκύριακο με επιτυχίες εύχομαι! Στήλη δυάδας σήμερα, με προγνωστικά από Λαμία και Λονδίνο. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά Λαμία – ΑΕΚ 

Η Λαμία φιλοξενεί την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να έρχονται από τεράστια εμφάνιση εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, όπου απέσπασε βαθμό ισοπαλίας παίζοντας με δέκα παίκτες. Σήμερα θα παραταχθεί με δυο κομβικές απουσίες των Καρλίτος και Μαρτίνεθ και πιστεύω,. ότι δεν θα αντέξει στην πίεση των φιλοξενούμενων όπου δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Λιβάι Γκαρσία. Παρόλα αυτά, έχει την εμπειρία και τους παίκτες να πάρει το τρίποντο σήμερα.

ΚΠΡ – Ρόδεραμ

Κρίσιμο, όπως όλα από δω και πέρα και για τις δύο. Και σαν εικόνα η ΚΠΡ πείθει και ποιο φρέσκια είναι και είναι η ομάδα που το πιστεύει περισσότερο. Εκτός έδρας η Ρόδεραμ αποδυναμώνεται τελείως. Προβάδισμα στον άσο με κάλυψη και να μπουν τουλάχιστον δυο γκολ.

Best Picks Παρασκευής με τη μάχη της Εθνικής στο μπάσκετ και πολλή μπάλα στην ΕυρώπηΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με τη μάχη της Εθνικής στο μπάσκετ και πολλή μπάλα στην Ευρώπη

Δυάδα απόδοσης 2.30
17:00
ΚΠΡ - Ρόδεραμ
1X και Over 1.5
1.62
19:00
Λαμία - ΑΕΚ
2
1.42
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις