Το πρωτάθλημα πηγαίνει στις «ασπιρίνες»

προγνωστικά

Δύο προτάσεις από Β’ Ολλανδίας και Bundesliga στα σημερινά προγνωστικά του #Xose.

Φτωχό το πρόγραμμα της Παρασκευής, όμως τα προγνωστικά δε λείπουν με ασιατικά πονταρίσματα που φτάνουν μέχρι το 1.72.

Προγνωστικά: Γκρόνινγκεν – Χέλμοντ Σπορ

Στις μικρές κατηγορίες της Ολλανδίας θα παίξουμε μπάλα για να κυνηγήσουμε φυσικά τα γκολ. Σε τροχιά ανόδου η Γκρόνινγκεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έρχεται από δύο μεγάλες νίκες. Σαφώς βελτιωμένη η Χέλμοντ φέτος έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν για να πάρουν αυτό που θέλουν ενώ έχουν μεγάλη έφεση στο γκολ. Κυνηγάμε τα πολλά γκολ με over 2,75 ασιατικό στηρίζοντας και την αγορά.

Λεβερκούζεν – Μάιντζ

Η Λεβερκούζεν είδε την Μπάγερν να χάνει στο Μπόχουμ και το πρωτάθλημα να πλησιάζει ακόμα περισσότερο στη «Μπάι Αρίνα». Στο +8 πλέον οι «ασπιρίνες» φαντάζουν απόλυτο φαβορί για τον τίτλο με το ποδόσφαιρο που συνεχίζουν να παίζουν. Μάχη για την παραμονή θα δώσει η Μάιντζ και ξέρει καλά ότι το έργο σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο. Ασταμάτητη η Λεβερκούζεν, πάμε σε άσο με -1,5 χάντικαπ σε απόδοση 1.70.

Το πρωτάθλημα πηγαίνει στις «ασπιρίνες»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Το πρωτάθλημα πηγαίνει στις «ασπιρίνες»

Μονό
21:00
Γκρόνινγκεν - Χέλμοντ Σπορ
Over 2,75 ΑH
1.72
BET: 15 units
Μονό
21:30
Λεβερκούζεν - Μάιντζ
1 (-1,5 ΑΗ)
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις