Περνάει η Ρόμα

Προγνωστικά

Με την αναμέτρηση της Ρόμα με την Φέγενορντ θα ασχοληθεί ο #Nikolas43 σε μια αναμέτρηση με παρελθόν και ευκαιρίες.

Καλησπέρα σε όλους, το βράδυ της Πέμπτης η Ρόμα θα έχει τη ευκαιρία να πληγώσει για τρίτη φορά την Φέγενορντ. Μετά την κατάκτηση του Conference League το 2022, τον αποκλεισμό πέρυσι στα προημιτελικά του Europa League, σήμερα μπορεί να στείλει τους Ολλανδούς σπίτι τους. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά Πέμπτης: Ρόμα – Φέγενορντ

Όλα είναι ανοιχτά με τα το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ολλανδία. Ρόμα και Φέγενορντ ψάχνουν μια πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, για πολλούς λόγους. Η Φέγενορντ έχει μείνει 10 βαθμούς πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος και μια καλή πορεία στην Ευρώπη μοιάζει αναγκαία. Ειδικά μια πρόκριση απέναντι στη Ρόμα θα είναι σαν ένα είδος εκδίκησης. Έχασε ένα τρόπαιο και μια πρόκριση τα προηγούμενα δυο χρόνια.

Σε καλή φόρμα οι Ολλανδοί αλλά το ίδιο και η Ρόμα. Πέρασε την κακή περίοδο της και πλέον έχει ένα και μόνο στόχο. Την διάκριση στο Europa League ή τουλάχιστον την παρουσία σε ευρωπαϊκό τελικό για τρίτη συνεχή χρονιά. Το κύπελλο έχει τελειώσει, το πρωτάθλημα το ίδιο, σε περίπτωση αποκλεισμού μιλάμε για μια πολύ κακή χρονιά.

Τον αέρα της Φέγενορντ τον έχει πάρει, μένει να το δείξει μέσα στο γήπεδο. Το σκορ του πρώτου αγώνα όπως είπαμε ήταν 1-1, σκορ το οποίο πιστεύω θα το δούμε ξανά κάποια στιγμή στο παιχνίδι. Περισσότερο όμως πιστεύω πως θα μπει άλλο ένα γκολ από την πλευρά της Ρόμα και θα πληρωθούμε το over 2,5 σε απόδοση 1.88. Επίσης ένα στοίχημα που μου αρέσει είναι η πρόκριση της Ρόμα αλλά είναι χαμηλά στο 1.66 ενώ ο άσος στο 2.10. Μπορείτε να φτιάξετε αρκετά combo με νίκη της Ρόμα, γκολ και πρόκριση.

Περνάει η ΡόμαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Περνάει η Ρόμα

Μονό
22:00
Ρόμα - Φέγενορντ
1
2.10
BET: 25 units
Μονό
22:00
Ρόμα - Φέγενορντ
Over 2,5
1.88
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις