Bet builder… γκολ και κόρνερ για το 2.19

προγνωστικά

Με δύο αναμετρήσεις από Champions League και Premier League συνεχίζει ο #Tsipis τα προγνωστικά του σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι αναγνώστες. Δεν μας πήξε καλά αυτό το Σαββατοκύριακο, συνεχίζουμε με μια δυνατή και «safe» δυάδα με προγνωστικά από τις αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ και Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ

Αναμέτρηση υψίστης σημασίας για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αν θέλει να μείνει στο κυνήγι του τίτλου. Μετά το 1-1 με την Τσέλσι το Σάββατο, καλείται να βγάλει αντίδραση και σήμερα θεωρώ πως θα το κάνει στην υποδεέστερη Μπρέντφορντ που έχει και κάποιες απουσίες. Θα πάω με το να σκοράρουν τουλάχιστον δύο γκολ οι γηπεδούχοι και να κερδίσουν δύο κόρνερ οι φιλοξενούμενοι.

Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ

Στο «Φίλιπς Στέιντιον» η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Ντόρτμουντ απόψε για το πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League. Η Αϊντχόφεν, που πραγματοποιεί θαυμάσια πορεία αυτή τη σεζόν, βασίζεται στην έδρα της για να κάνει βήμα προς την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Η Ντόρτμουντ, αφότου επέστρεψε από τη χειμερινή διακοπή, αγωνίζεται ως επί το πλείστον σε υψηλό επίπεδο. Σε σύγκριση με την αντίπαλό της, πάντως, έχει ένα θεωρητικό μειονέκτημα μιας κι έπαιξε το περασμένο Σάββατο (17/2) στην έδρα της Βόλφσμπουργκ για τη Bundesliga, όπου έμεινε στο 1-1, οπότε είχε μια μέρα ξεκούρασης-προετοιμασίας λιγότερη.

Παρόλα αυτά, είναι ένας σύλλογος με τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση και θεωρώ πως το ματς ξεκινάει από το 1-1. Θα πάω με το να μπουν δυο γκολ στον αγώνα και να πάρουν τρία κόρνερ οι γηπεδούχοι.

Bet builder... γκολ και κόρνερ για το 2.19ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Bet builder... γκολ και κόρνερ για το 2.19

Δυάδα απόδοσης 2.19
21:30
Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ
Μάντσεστερ Σίτι over 1,5 & Μπρέντφορντ over 1,5 κόρνερ
1.60
22:00
Αϊντχόφεν - Ντόρτμουντ
Οver 1,5 & Αϊντχόφεν over 2,5 κόρνερ
1.38
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις